NIEAKTUALNE 1,5 kastrat MC pilnie do oddania!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 10:30 NIEAKTUALNE 1,5 kastrat MC pilnie do oddania!

Zamieszczam ogłoszenie grzecznościowe
Ok 1,5 roczny kocurek - kastrat rasy Main Coon bardzo pilnie poszukuje nowego domu LUB domu tymczasowego. Kot jest do odbioru w trójmieście. Z tego co wiem (a wiem o nim bardzo mało), kotu w przyszłym tygodniu grozi schronisko. Ale czemu? dlaczego? nie mam pojęcia (to kot dalszych znajomych), więc nie pytajcie i nie rzucajcie na mnie gromów, ja chcę zrobić wszystko by kot miał szansę powrotu do hodowcy lub żeby trafił do dobrego nowego domu.. (Sama przyjąć go nie mogę z uwagi na bardzo silną alergię mojego TŻ..)

Więcej informacji pod nr telefonu XXXXXXXXX
Ostatnio edytowano Pt sie 17, 2012 7:29 przez ivi, łącznie edytowano 2 razy

ivi

Od: Czw lis 13, 2008 7:55

Post » Czw sie 16, 2012 11:04 Re: 1,5 kastrat MC pilnie do oddania! Może chociaż tymczas?

Witaj,
tutaj jest podforum hodowców
viewforum.php?f=10
umieść ogłoszenie także tam.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw sie 16, 2012 11:05 Re: 1,5 kastrat MC pilnie do oddania! Może chociaż tymczas?

Dopytaj czy jest szczepiony, czy na coś choruje, jaki ma stosunek do innych futrzaków- to ważne dla ewentualnego domu stałego lub tymczasowego...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Czw sie 16, 2012 13:54 Re: 1,5 kastrat MC pilnie do oddania! Może chociaż tymczas?

Kotek był szczepiony i odrobaczany, jest wykastrowany. Podobno jest bardzo wesoły i bardzo aktywny. Raczej niewychodzący z domu, nie miał też kontaktu z innymi kotami.

głupio mi aż pisać o tym, bo piszę że kot rodowodowy a nie wiem z jakiej hodowli ani nic.. Dowiedziałam się tylko przed chwilą, ze zwrot do hodowcy nie wchodzi w grę (nie wiem czemu). Także kot szuka nowego domu albo tymczasu, podczas którego trzeba by mu znaleźć nowy domek..

Muszę przyznać, że podejście jego obecnych opiekunów jest .. dziwne i mam wrażenie, że teraz bardziej mi zależy na zlezieniu innego rozwiązania niż ciapkowo, niż im...
Z drugiej strony nawet kota nie widziałam, wiem o nim z drugiej ręki, wiec za bardzo nie chce się angażować. Stąd prośba, aby po informacje dzwonić pod wskazany wyżej nr telefonu..

ivi

Post » Pt sie 17, 2012 7:29 Re: 1,5 kastrat MC pilnie do oddania! Może chociaż tymczas?

Kochani dziękuję za pomoc!! kotek został adoptowany, właśnie znajomy dał mi znać o szczęśliwym zakończeniu całej akcji :)

ivi