Cztery kocieta z Gliwic.Pilny DT lub DS dla nich!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2012 20:05 Cztery kocieta z Gliwic.Pilny DT lub DS dla nich!!!

Witam serdecznie wszystkich :D
Za pośrednictwem forum proszę o pomoc dla 4 małych-około 7-8 tygodniowych kociaków.
W rejonie gdzie opiekuje się kotami staram się sterylizować i kastrować kotki-i udaje się to z pomocą różnych fundacji.
ostatnim czasem dołączyła do tego stada kotka,która okociła sie w pomieszczeniu wymiennikowni,przerobionym na magazyn budowlany.
Czy znajdzie się osoba,fundacja-ktora pomoze mi uratowav 4 male kocieta i ich mamę?Mama jest czarna.Kociaki:czarny,bialo-czarny i dwa bialo-bure.Kotki przebywaja wGliwicach- Łabedach.Maja dach nad głowa ale obawiam sie ze gdy wlasciciel tego magazynu je odkryje bedzie zle.Czas nagli a ja jestem w czarnej d.....Jedyne miejsce,ktore moglo je przyjac odpadlo.Szkoda ich.Nie dlugo zaczna wychodzic z tego magazynu na pobliska ulice-co sie może stać to wiadomo.Moze sie uda znalesc dla nich jakieś miejsce?
Pomogę w transporcie tych kotów na terenie Śląska.Ja wiem że wszyscy zakoceni po kokardę ale wierzę że uda sie poszukać jakiegoś DT :!: ,zanim znajdzie je właściciel magazynu.Nie znam człowieka i nie wiem jakie jest jego podejście do kotów i wolałbym go nie sprawdzać.Po za tym utrzymanie kolejnej 4 i to małych kotów przy 8 dorosłych jest trudna.Radze sobie sam jak mi na to pozwalają fundusze-ale cierpliwość mojej żony jest na wykończeniu. :(
Tutaj sa ich fotki zamieszczona na FB-jakoścć słaba ale trudno je ustrzelić :?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... permPage=1

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Jeżeli znajdzie sie ktoś ,kto zdecyduje sie im pomóc proszę o kontakt na PW. Będe bardzo wdzięczny.Pozdrawiam.Grzegorz
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Pon lip 23, 2012 12:24 Re: Cztery kocieta z Gliwic.Pilny DT lub DS dla nich!!!

i w górę :D
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Pt lip 27, 2012 6:15 Re: Cztery kocieta z Gliwic.Pilny DT lub DS dla nich!!!

Niestety...stało się to czego się obawiałem.Dzisiaj rano znalazłem jednego z 4 maluchów potrąconego przez auto :cry:
Obrazek

grzes78b