Radosny mały Gucio szuka wyjątkowego domu... - Chorzów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 30, 2012 10:30 Radosny mały Gucio szuka wyjątkowego domu... - Chorzów

Wiem, każdy podopieczny jest wyjątkowy, ale Gucio jest naprawdę niezwykły :kotek: . Znalazłam go, właściwie on mnie, gdy byłam na spacerze z moim psiakiem. Kupa małego krzyczącego nieszczęścia ze spuchniętymi powiekami i wyciekającą ropą. Małe, chude kosteczki :cry: , a mimo to wielka siła w płucach, gdyż krzyk było słychać z dużej odległości. Wzięłam sierotkę i tak maleństwo zamieszkało w transporterku w łazience. Koszmarny koci katar został wyleczony, maleństwo ma pełny brzuszek i jest radosnym, ciekawym małym kotkiem. Najpierw karmiłam go strzykawką, ale w miarę gdy jego zdrowie się poprawiało zaczął jeść samodzielnie :catmilk: , szybko też nauczył się korzystać z kuwety. Niestety pomału nadchodzi chwila rozstania. Chyba nie nadaję się na kocią mamę :-? - bardzo do malucha się przywiązałam. Może jednak znajdzie się ktoś kto podbije serce Gucia i moje :cat3: i wszystko dobrze się skończy...

Gucio gdy przyniosłam go do domu - już po przemyciu i zakropleniu oczek:
Obrazek

Gucio teraz:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jest wychowywany z moimi łobuzami widocznymi na zdjęciu. Ma ok. 2 miesięcy. Przed adopcją chciałabym go jeszcze zaszczepić. Oczywiście umowa adopcyjna.

Bazarek dla Gucia: viewtopic.php?f=20&t=142900
Obrazek
Kocham i jestem kochany

syntycha

Od: Nie maja 27, 2012 9:47

Post » Wto lip 03, 2012 9:35 Re: Radosny mały Gucio szuka wyjątkowego domu... - Chorzów

Hop:-)
Obrazek
Kocham i jestem kochany

syntycha

Post » Śro lip 25, 2012 13:23 Re: Radosny mały Gucio szuka wyjątkowego domu... - Chorzów

jak tak dalej pójdzie to mały dołączy do reszty ekipy - przywiązujemy się...
Obrazek
Kocham i jestem kochany

syntycha