proska pisze:Witam serdecznie!!! Dawno mnie tu nie było , A teraz występuję w imieniu małej kici która błąka się w okolicy Starego Targu w Jastrzębiu Zdroju.Nazwałam ją Miriam .Kotka szuka domu stałego lub tymczasowego .Ma ok. 3-4 mies Jest czarno-biała i ma niesamowite pomarańczowe oczy,i niestety nie boi się ludzi Zdjęcie mogę przesłać MMS,em.Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Aśka
zgarnij ja bo stanie sie jej krzywda.Przyjazny kot jest w wielkim niebezpieczeństwie. Mozesz nie mieć co ratować.
Jak ja drapniesz ta spokojnie wtedy szukaj jej tymczasu.Ratuj dopóki jest i zyje.Bez twej pomocy może umrzec w cierpieniach jeśli trafi na auto,psa czy zwyrodnialca.
Daj foty i zrób w necie ogłoszenia.Moze od razu DS sie znajdzie.Zrób wydarzenie ne fb w celu szukania jej domu.
Wiekszość z nas ma po dziurki tymczasów i ledwo zipie czasowo,lokalowo i finansowo.A pochyla się na stworzeniem w potrzebie.
Pilnuj watku i dbaj by był widoczny. samo załozenie nie gwarantuje pomocy.Jak spadnie temat na jakąś odległą stronę to szanse sa zerowe na pomoc.