Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 13, 2012 9:39 Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

Witam serdecznie!!! Dawno mnie tu nie było , A teraz występuję w imieniu małej kici która błąka się w okolicy Starego Targu w Jastrzębiu Zdroju.Nazwałam ją Miriam .Kotka szuka domu stałego lub tymczasowego .Ma ok. 3-4 mies Jest czarno-biała i ma niesamowite pomarańczowe oczy,i niestety nie boi się ludzi Zdjęcie mogę przesłać MMS,em.Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Aśka

proska

Od: Śro sie 18, 2004 17:11

Post » Pt lip 13, 2012 10:01 Re: Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

proska pisze:Witam serdecznie!!! Dawno mnie tu nie było , A teraz występuję w imieniu małej kici która błąka się w okolicy Starego Targu w Jastrzębiu Zdroju.Nazwałam ją Miriam .Kotka szuka domu stałego lub tymczasowego .Ma ok. 3-4 mies Jest czarno-biała i ma niesamowite pomarańczowe oczy,i niestety nie boi się ludzi Zdjęcie mogę przesłać MMS,em.Proszę o pomoc.Pozdrawiam
Aśka

zgarnij ja bo stanie sie jej krzywda.Przyjazny kot jest w wielkim niebezpieczeństwie. Mozesz nie mieć co ratować.
Jak ja drapniesz ta spokojnie wtedy szukaj jej tymczasu.Ratuj dopóki jest i zyje.Bez twej pomocy może umrzec w cierpieniach jeśli trafi na auto,psa czy zwyrodnialca.

Daj foty i zrób w necie ogłoszenia.Moze od razu DS sie znajdzie.Zrób wydarzenie ne fb w celu szukania jej domu.

Wiekszość z nas ma po dziurki tymczasów i ledwo zipie czasowo,lokalowo i finansowo.A pochyla się na stworzeniem w potrzebie.

Pilnuj watku i dbaj by był widoczny. samo załozenie nie gwarantuje pomocy.Jak spadnie temat na jakąś odległą stronę to szanse sa zerowe na pomoc.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lip 13, 2012 10:25 Re: Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

Jakbym mieszkała u siebie to bym ją wzięła i nie zawracał głowy Ale mieszkam u matki z dwoma swoimi kotami.Jastrzębskie schronisko napisało żeby przywieźć ale nie wiem czy to dobra opcja dla zdrowego kotka

proska

Post » Pt lip 13, 2012 10:27 Re: Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

A co do zdjęcia to jeśli ciągle trzeba pisać te html,e to ja tego nie ogarniam:(

proska

Post » Wto lip 24, 2012 12:58 Re: Kotek szuka domu.Jastrzębie-Zdrój

Miriam ciągle szuka domu.

proska