[PIŁA]Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS! Póki co nie szuka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 21:02 [PIŁA]Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS! Póki co nie szuka

Dałam ogłoszenie na e-chomiku, a oni poradzili mi tą stronkę więc skopiuję to co napisałam tam ;) :
Od dłuższego czasu kotka nie miała NICZEGO. Zaczęło się od tego. W lato 2011 z koleżanką poszłyśmy wynieść śmieci, moja kol miała dużo kartonów, więc pomogłam jej je zgniatać wrzucać do odpowiedniego pojemnika (czyt. śmietnik na kartony), zgniatałyśmy i w końcu wszystkie zgniecione kartony wyrzuciłyśmy do śmietnika, ale... coś za miauczało i miauczało... Po prosiliśmy kolegę aby wszedł i zobaczył co tam jest, znaleźliśmy tak czarną kotkę! Wzięłam tą ją na swoją klatkę schodową i zaczęłam szukać jej domu, znalazła. Była to moja sąsiadka, znałam ją i była okej. Ale ostatnio z koleżankami zaczęliśmy widywać kota w nocy na mrozie -20 stopni! Wkładaliśmy kotkę n ich balkon, a ona przepędzała kota szmatką i mówiła że on ma być tam. Każdy ją dokarmia, ale nie ma schronienia Dzisiaj na godzinkę wzięłam ją na klatkę schodową, dałam saszetkę, nalałam wody, dałam polar aby miała cieplej. Zrobiłam jej parę zdjęć i filmów. Moja mama zgodziła się aby kotka została w naszej piwnicy w tą noc. Byłam u cioci, wróciłam koło 17:30, 20 minut szukałam kotki, ale nic, najwidoczniej będzie spała w mrozie Nic nie mogłam więcej zrobić. Postanowiłam poszukać jej nowego domu, dobrego i ciepłego. Nie jest agresywna, łasi się szczególnie jak widzi coś do jedzenia Uwielbia drapanie po bródce. Jak przyniosłam Dżagę bo kol jeszcze jej nie widziała, to kotka spojrzała na nią i sobie poszła. Jeśli możecie, to przyjmijcie ją pod swój dach, sami wiecie jak teraz jest zimno
Zaraz dodam jej parę zdjęć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chce tylko jeden jedyny domek :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Proszę przeczytać wątek: http://www.forum.e-chomik.eu/topic/9969 ... o-adopcji/ resztę będę pisać tutaj ;)
Ostatnio edytowano Pon lip 09, 2012 10:11 przez Kajka357159, łącznie edytowano 2 razy

Kajka357159

Od: Nie lut 12, 2012 20:24

Post » Nie lut 12, 2012 21:28 Re: Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS!!!

Link podany na końcu niestety nie działa. :(
Wpisz w tytule, w jakiej miejscowości jest kotka - może ktoś się odezwie.
:ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lut 12, 2012 21:36 Re: Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS!!!

A jak można edytować? Przepraszam że jestem taka nie "ogarnięta" na forum, ale nigdy tutaj nie przebywałam ;)

Kajka357159

Post » Nie lut 12, 2012 21:40 Re: Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS!!!

Kajka357159 pisze:A jak można edytować? Przepraszam że jestem taka nie "ogarnięta" na forum, ale nigdy tutaj nie przebywałam ;)

W swoim poście masz na końcu na dole z prawej strony "zmień", klikasz i możesz edytować
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon lip 09, 2012 10:20 Re: [PIŁA] Czarna kotka pilnie szuka DT lub DS!!!

Przepraszam że tak długo nie pisałam, ale ta sąsiadka co ją wzięła wcześniej, zaczęła ją wieczorem wpuszczać do domu, kotka od rana do wieczora jest na podwórku, albo na coś poluje, albo sobie wędruje bo okolicy, albo przesiaduje na balkonie mojej kol na którym jej tata położył krzesełko z mięciutką podusią :D Jest tam dopieszczana :) Ale ostatnio zauważyliśmy że zrobił się z niej straszny szkielet! Tak jest wychudzona że o boziu 8O Nie wiem czy też jest odwodniona ponieważ kotka nie daje się złapać, ucieka przy każdym ruchu, w sumie to dobrze, przynajmniej nikt ani nic jej nie zrobi :wink: Myślałam nad podawaniem jej jedzonka i wody za bluszczem, pod balkonem sąsiadki. Jak będę u siostry, podwędzę trochę kociej karmy Franii (kotka siostry) :p

Kajka357159