Pusia w ciąży już ma opiekuna (kotek przydomowy) Poznań!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 14:13 Re: Pusia w ciąży już ma opiekuna (kotek przydomowy) Poznań!

Przepraszam, nie spojrzałam nawet, bo zawrzałam, jak to przeczytałam :!:

moja wina, sorki ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Czw lip 05, 2012 14:55 Re: Pusia w ciąży już ma opiekuna (kotek przydomowy) Poznań!

Ręce i cycki opadają... Po co szukać pomocy na forum, jeśli jest się kompletnie głuchym na argumenty? :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 05, 2012 15:02 Re: Pusia w ciąży już ma opiekuna (kotek przydomowy) Poznań!

Szkoda, naprawdę szkoda... Ja też mam koteczkę do wydania, ale po prostu nie zgodzę sie za żadne skarby wydać jej bez umowy, bo za rok będzie gdzieś rodzić dzieci - juz takich jednych "chętnych" na kotkę a przeciwnych kastracji spotkałam... :E Nie, nie przyczynię się do wiekszej ilości niechcianych miotów, i tak mam problem z moją znalezioną siódemką. Do dzisiaj sie zastanawiam, jak można w ogóle kotki nie wysterylizować i pozwolić, aby rodziła? (mówię oczywiście o nierasowych) :E

Może nie doczytałam, więc przepraszam, ale czy ta kotka jeszcze jest w ciąży czy juz urodziła? Może nie jest jeszcze za późno na kastrację?
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

[poprzednia]