Przepiękny kot szuka domu! PILNE [GDYNIA]!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 05, 2012 10:32 Przepiękny kot szuka domu! PILNE [GDYNIA]!

Znaleziono dnia dzisiejszego w Gdyni ( okolice Grabówka) przeuroczego kota! Wygląda na domowego, lekko kuleje.
Jako, że mam istny zwierzyniec w domu a mój drugi kot na niego ciągle poluje to kociak jutro będzie musiał być zawieziony do ciapkowa.

Więc prośba podwójna- jeżeli możecie to popytajcie się wśród swoich znajomych, rodziny czy czasem nie uciekł im kot.
A prośba druga jest taka, że jeżeli ktoś ma możliwość przetrzymania kota dopóki nie odnajdzie się jego właściciel to byłabym wdzięczna. Oczywiście w ten czas pokryje wszelkie koszty ( karma, weterynarz, żwirek).

Telefon kontaktowy +0048 511174724
Obrazek

Obrazek

Niestety nikt się po nią nie zgłasza. Prawdopodobnie ktoś ją wyrzucił.

Dzisiaj do południa muszę ją oddać do schroniska, bo jest już kongo w domu.

Więc pilnie szukam osoby, która chociaż weźmie kota na tymczas. Tak jak pisałam wyżej pokryję wszystkie koszty, byleby kot nie trafił do schroniska!
Mogę z nim nawet do weterynarza jeździć i sprawdzać ew. przyszłe domy ( jeżeli kot byłby na tymczasie)

Kot jest na prawdę rewelacyjny. Teraz siedzi obok mojego monitora i patrzy co tam się dzieję. :mrgreen:
Psy toleruje. Z kuwety korzysta. Domaga się pieszczot i głaskania.

mikorika

Od: Wto lip 03, 2012 23:37

Post » Czw lip 05, 2012 12:00 Re: Przepiękny kot szuka domu! PILNE [GDYNIA]!

Ostatnio edytowano Czw lip 05, 2012 13:21 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zmieniłam za duże zdjęcie na link

mikorika

Od: Wto lip 03, 2012 23:37