szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt cze 29, 2012 14:23 szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

Szukam wyjątkowych domków dla czterech maluchów. Kotki mają ok 5 tygodni, więc trzeba na nie troszkę poczekać. Dzika kotka okociła się pod moim oknem i od dwóch dni takie cuda chodzą mi po parapecie:
- rudy kotek
- czarno-biała kotka z rudą plamką
- czarno-biała kotka
- biało-szara kotka
Dla zainteresowanych zdjęcia na maila.

bisDG

Od: Pt cze 29, 2012 14:18

Post » Sob cze 30, 2012 6:28 Re: szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

Wklej tutaj foty.
Choć tutaj szukanie domu graniczy z cudem. Miau to nie portal ogłoszeniowy ale pomocowy kotom. Zrób im foty, fajne teksty i puśc w net ogłoszenia. Inaczej trudno o domy.A szkoda kociaków, bo jak juz łażą to grozi im niebezpieczeństwo.
Tutaj wszycy prawie mamy w domach takie i inne biedy i sami im szukamy domów.Tak jak pisałam, tutaj raczej domów nie znajdziesz. Tylko ogłoszenia są dobre na znalezienie domów.Sprawdź te domki i podpisz umowy adopcyjne zawierające zapis o obowiązku kastracji kociąt w wieku odpowiednim.tak by nie mnożyło sie nieszczęście. Kotkę-mamę wysterylizuj.Bo zaraz będziesz mieć następny miot.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 30, 2012 10:46 Re: szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

Domyślam się że z domkami może być ciężko, ale robię co mogę - rozsyłam po całym internecie, także na tym form. Co do zdjęć - nie bardzo wiem jak to zrobić................?

bisDG

Od: Pt cze 29, 2012 14:18

Post » Sob cze 30, 2012 19:45 Re: szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

bisDG pisze:Domyślam się że z domkami może być ciężko, ale robię co mogę - rozsyłam po całym internecie, także na tym form. Co do zdjęć - nie bardzo wiem jak to zrobić................?

http://www.wstaw.org/

Tutaj prosto można wstawić foty.

Rób im ogłoszenia w necie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 01, 2012 7:58 Re: szczecin - 4 maluchy szukają domku. Wyjątkowo piękne :)

Powodzenia dla kotków!!!
adeeniet