Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT/DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2012 18:18 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

Śliczna koteczka. :lol:

Bez problemu da radę pokonać tą trasę. Z pewnością jakiś transport się znajdzie. :ok: Ostatnio koteczka z Poznania jechała do Rzeszowa. Wiozła ją do Lublina forumowa itaka. Doradzam kontakt z itaką. Ona jeździ z Lublina do Poznania. Z pewnością pomoże w transporcie. Ludzie z Gniezna mogą podjechać po nią do Poznania, to tylko 5o km.

Powodzenia. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro cze 20, 2012 19:21 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

hmmm

ale ona nie jest za mała na takie trasy? zestresowana będzie strasznie...

może zaczekałabym tak jeszcze 1 miesiąc, aż się trochę oswoi i wtedy ją "wyślemy"?

domek świetny... chcą mieć dwa koty, są świadomi sterylizacji itd. mieli do tej pory same stare koty, które odeszły. i chcą dwa kociaki.
no rewelacja jak dla Szprychy..

Tylko martwię się że ta droga źle wpłynie na jej zdrowie.

A i dzisiaj po wecie - z Szprychą wszystko ok, zdrowa jak ryba :) jak zdrowy kot :)
". . . t o, c o r o b i m y d l a i n n y c h j e s t t y m, c o n a p r a w d ę w a r t o r o b i ć . . ."

kwiatpaczuli

Od: Wto lis 01, 2011 11:58

Post » Śro cze 20, 2012 20:06 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

Ja podróżowałam kiedyś z takim maluszkiem z Lublina do Wrocławia 9h. Dawno temu nawet transporterka nie miałam :oops: Kot przespał na kolanach całą podróż, zbierałam zachwyty ochy i achy od pasażerów i konduktorów :D W pudełeczku miałam żwirek, ale kicia nie skorzystała.

Potrzymaj ją u siebie jeszcze z tydzień, dwa, dobrze podkarm niech się wzmocni i w drogę. :ok:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Czw cze 21, 2012 7:56 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

Dorosłe koty bardziej stresują takie podróże. Szprycha da radę! :lol:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Pt cze 22, 2012 21:23 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

http://www.facebook.com/events/283697178396288/

dziennik Szprychy :)

z Gniezna zrezygnowali...

ale jest opcja w Lublinie i to u kolegi :)
". . . t o, c o r o b i m y d l a i n n y c h j e s t t y m, c o n a p r a w d ę w a r t o r o b i ć . . ."

kwiatpaczuli

Post » Śro cze 27, 2012 17:44 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

Rodzina z Gniezna zrezygnowała.

Tymczasem Szprycha już denerwuje mojego starszego chorego kocurka.. Cały czas chce ssać mu sierść, a on biedny ma już tego trochę dość. Ucieka od niej, jest osowiały i apatyczny..

Dom tymczasowy PILNIE potrzebny.. Czy ktokolwiek z Lublina da radę?
Szprycha nie jest łatwym kotem, boi się ludzi ale inne koty uwielbia.. Szkoda że moje jednak nie pałają tym samym uczuciem do niej..
Mała lubi bawić się nawet sama, szybko reaguje na nowe zabawki - nawet sama wyciąga je z trudno dostępnych miejsc. Je wszystko ładnie i jest typem czyścioszka. Idealna w dwupaku, albo na dokocenie..

POLECAM!
Obrazek

Obrazek

kwiatpaczuli

Post » Śro cze 27, 2012 19:38 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

Dom już jest! :)

kwiatpaczuli

Post » Śro cze 27, 2012 20:23 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

kwiatpaczuli pisze:Dom już jest! :)

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 27, 2012 21:36 Re: Szprycha, kotka ok. 6 tygoodni z ulicy Okopowej szuka DT

:piwa:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

[poprzednia]