Adotuję kota typ norweski

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 24, 2012 10:31 Re: Adotuję kota typ norweski

kot moich marzeń (biały norweg z różnokolorowymi oczami), z uwagi na zmianę decyzji swojej właścicielki, nie został adoptowany. a szło tak dobrze :-( chyba nie potrafiła się z nim rozstać ...
postanowiłam więc, ze poszukam jeszcze raz. trochę to trwało. adoptowałam w kwietniu kotkę całkiem norweską o charakterze raczej psim niż kocim. kotka ma 6 lat, jest bardzo miziasta i przymilasta. nikogo i prawie niczego się nie boi, nawet wet to jej kumpel. docieranie z rezydentami trwało ponad miesiąc, ale się udało. teraz wszystkie trzy żyją w prawie wielkiej przyjaźni. zdjęcia rzecz jasna mam, ale nie potrafię załączyć.
pozdrawiam :1luvu:

Hanna Z.

Od: Pon paź 22, 2007 15:44

Post » Nie cze 24, 2012 11:10 Re: Adotuję kota typ norweski

Hanna Z. pisze:kot moich marzeń (biały norweg z różnokolorowymi oczami), z uwagi na zmianę decyzji swojej właścicielki, nie został adoptowany. a szło tak dobrze :-( chyba nie potrafiła się z nim rozstać ...
postanowiłam więc, ze poszukam jeszcze raz. trochę to trwało. adoptowałam w kwietniu kotkę całkiem norweską o charakterze raczej psim niż kocim. kotka ma 6 lat, jest bardzo miziasta i przymilasta. nikogo i prawie niczego się nie boi, nawet wet to jej kumpel. docieranie z rezydentami trwało ponad miesiąc, ale się udało. teraz wszystkie trzy żyją w prawie wielkiej przyjaźni. zdjęcia rzecz jasna mam, ale nie potrafię załączyć.
pozdrawiam :1luvu:

Miło czytać takie wiadomości.
:ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

[poprzednia]