Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 22:41 Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Witam, dzis po pracy zgarnelam z krzakow ok. roczna kotke.

Wygladala na zagubiona/porzucona - zwykla buraska. Lazilam, szukam ogloszen, do najblizszej lecznicy zaszlam, dzwonilam do innej.. Wyglada na ofiare urlopowa.

Problem w tym ze wyjezdzam do pracy, za 2/3 dni, bede ok tydzien w pracy spedzac na 1-2 tyg w domu i tak do ok.15.07 bedzie.. Moje zawiozlam do mamy, tymczasy 'poupychalam' a z ta nie mam co zrobic, a jest na pewno adopcyjnym zwierzakiem.

Zamiescilam pare ogloszen, ale ciezko nawet jak sie znajdzie cokolwiek, zeby ktos mnie tak szybko przekonal..

Jak ktos doswiadczony w adopcjach jest w stanie przygarnac, ktos wie o dt gdzie sie miejsce zwolnilo poprosze o kontakt na pw..

Jesli fotki maja wplyw na decyzje - wysle sms-em bo juz padam

Blagam o pomoc dla kici
Ostatnio edytowano Wto cze 05, 2012 22:05 przez kotena, łącznie edytowano 1 raz

kotena

Od: Pt lut 24, 2012 10:57

Post » Pon maja 28, 2012 23:48 Re: Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Kicia sie tarza na moich kolanach i prosi o pomoc..

kotena

Post » Wto cze 05, 2012 22:04 Re: Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Sama byla 4 dni w domu - zaraz na ok.10 wyjezdzam.. bede ja musiala do piwnicy 'odlozyc' .. A jest naprawde niesamowita, piwnica w bloku jest niebezpieczna.. Nie wiem co poczac - kogo moglam zaangazowac - to maja moje tymczasy, mama stale, a ja po prostu NIE MOGE NIE PRACOWAC bo to moj sezon zarobkowy.. inaczej nawet na papu na swoje na zime nie nazbieram, nie mowic o moich dlugach, czynszu, oplatach i moim papu.. Ale bardzo mi na tej kocie zalezy....

kotena

Post » Nie cze 17, 2012 16:20 Re: Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Hop potrzebna pomoc!

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Wto cze 19, 2012 18:19 Re: Mega pilnie dt dla zwyklego miziaka!! WROCLAW

Zgłoś się do jakieś wrocławskiej fundacji.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53