PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2011 20:57 PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Witam, to kotki którymi się opiekuję:
viewtopic.php?f=13&t=133843

Było ich 11. Pomagam im od sierpnia. Do tej pory znalazłam DS 6 małym kociakom, wysterylizowałam 1 dorosłą kotkę.

Zostały 2 dorosłe kotki do sterylizacji, 2 6-mies. dziewczynki (siostrzyczki)- Zoja i Dunia do wyadoptowania.

Zoja jest już złapana , ale Dunia nadal błąka się po działkach, bardzo potrzebuję dla niej domu tymczasowego OD PIĄTKU.

Niestety problemem jest moja rodzina i chłopak, którzy traktują mnie już jak kompletną wariatkę, która nic nie robi, tylko szaleje za kotami. Zojka jest ostatnim kotem, jakiego mogę wziąć do DT. Nie mogę wziąć obu dziewczynek, bo jestem studentką i wynajmuję pokój w 5-os. mieszkaniu, mogę opiekować się tylko jednym kotkiem.

Już tak wiele udało mi się zrobić, może możecie wziąć Dunię, znacie kogoś, kto dałby jej DT, bardzo was o to proszę. Jeśli nie znajdę DT będę musiała zostawić ją na działkach i tylko wysterylizować :( Jest przepiękna - bura pręgowana, a wręcz cętkowana, łasi się do nóg, pozwala się głaskać. Kilka dni i będzie całkowicie oswojona. Domek tymczasowy potrzebny we Wrocławiu!

Kotka jest generalnie zdrowa, jak większość działkowców ma świerzbowca usznego, ale mam dla niej całą tubkę maści.

Zapłacę za weterynarza, jedzenie, tylko BŁAGAM O DT DLA NIEJ!!!

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro gru 28, 2011 23:52 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

pilne :!: :!: :!:

michalinadzordz

Post » Czw gru 29, 2011 0:10 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Trzeba pomóc i dziewczynie i kotkom, ona błyskawicznie znajduje kotkom domy. Ten tymczas byłby bardzo krótko.Na prawdę świetna dziewczyna. Wiem, powtarzam się,ale to jest prawda. Nie dosyć, że ona pomaga to przekonuje innych do sterylizacji i właściwej opieki nad kotami. Więcej takich osób, a udałoby się pomóc dużej ilości bezdomnych kotów. Proszę :kotek:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw gru 29, 2011 8:56 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

ala dziękuję za reklamę :1luvu:

Muszę już dzisiaj wiedzieć czy ktoś mógłby wziąć Dunię :( Trzeba ją złapać zanim jutro pojadę do Wrocławia.

Dom prawdopodobnie byłby tylko na kilka dni, bo na jej siostrę Zoję już mam chętnego i będzie u mnie pewnie najpóźniej do połowy przyszłego tygodnia.
Bardzo proszę w imieniu Dunieczki, ona nie umie poprosić sama :(

michalinadzordz

Post » Czw gru 29, 2011 11:11 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

:!:

michalinadzordz

Post » Czw gru 29, 2011 12:47 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

jeśli na kilka dni to ja mogłabym wziąć

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw gru 29, 2011 14:40 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Tylko żeby się złapała... Będę pisać PW. Na razie klatka-łapka rozstawiona, ale wczoraj Dunia kręciła się koło niej jak Zojka była w środku. Mam nadzieję, że to jej nie wystraszyło :/ Klatka stoi od 2 godzin z pyszną makrelą w środku, ale na razie pusta.

michalinadzordz

Post » Czw gru 29, 2011 19:34 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Kurcze kotek poza klatką...

michalinadzordz

Post » Pt gru 30, 2011 14:27 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Dunia niestety się nie złapała, więc będzie musiała na razie jeszcze zostać na działkach :(

Złapała się za to jej mama, którą już zawiozłam do sterylizacji ;)

michalinadzordz

Post » Pt gru 30, 2011 14:57 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

:( mała uparciuszka ...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Pt gru 30, 2011 15:04 Re: PILNIE POTRZEBNY DT DLA 6-MIES. KOTKI (WRO)!!! PROSIMY!!!

Te baby to tak mają ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43