Zostało nas dwoje i nadal domku szukamy-pingwinki Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 6:54 Re: Zostało nas dwoje i nadal domku szukamy-pingwinki Gdańsk

A do nas odezwał się chyba idealny dom...mimo, że ogłoszenia na ostatniej stronie na trójmieście ...jest tam kot Perdo 1,5 roczny, którego państwo znaleźli jako kociaczka i uratowali i teraz jest na statusie drugiego synka :D bo jest i pierwszy synek 9 letni miły, kochający koty :D no zobaczymy co czas pokaże? Ciacho jest z nami już tyle czasu, nie wiem jak zareaguje na nowych? będzie co ma być. Będę pisać. W każdym razie proszę o kciuki aby trzymać kciuki za to co będzie dla Ciachulca najlepsze. A Ciastek jak Ciastek je, szaleje, je, szaleje, śpi, szaleje, je :ryk:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon gru 19, 2011 13:05 Re: Zostało nas dwoje i nadal domku szukamy-pingwinki Gdańsk

biamila pisze:A do nas odezwał się chyba idealny dom...mimo, że ogłoszenia na ostatniej stronie na trójmieście ...jest tam kot Perdo 1,5 roczny, którego państwo znaleźli jako kociaczka i uratowali i teraz jest na statusie drugiego synka :D bo jest i pierwszy synek 9 letni miły, kochający koty :D no zobaczymy co czas pokaże? Ciacho jest z nami już tyle czasu, nie wiem jak zareaguje na nowych? będzie co ma być. Będę pisać. W każdym razie proszę o kciuki aby trzymać kciuki za to co będzie dla Ciachulca najlepsze. A Ciastek jak Ciastek je, szaleje, je, szaleje, śpi, szaleje, je :ryk:

Ja trzymam kciuki za to co dla niego najlepsze :wink: :wink: :wink: :ok: :kotek:
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette

jako-coś-jak-nie-coś

Od: Czw lip 28, 2011 20:49

Post » Pt gru 23, 2011 20:52 Re: Zostało nas dwoje i nadal domku szukamy-pingwinki Gdańsk

Wszelakiego dobra kochani :1luvu: :s4: :s1: :rudolf:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia]