Dam tymczas dla potrzebującego kociaka :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie gru 30, 2007 13:40 Dam tymczas dla potrzebującego kociaka :)

Niedawno przeprowadziłam się na wieś i z racji tego że mam obecnie więcej miejsca mogę dać tymczas jakiemuś kociakowi. Mam u siebie dwa swoje koty(kotka ze swoim synkiem) no i dwa psy więc kot raczej musiałby akceptować psy. Mąż postawił mi tylko jeden warunek :roll: kot musi być nauczony robić do kuwety no i najlepiej gdyby to był kot wykastrowany już. Kot dlatego że nasza kotka nie akceptuje kotów tej samej płci :? Mieszkam niedaleko Warszawy to są okolice Tarczyna dokładnie :wink:

dru

Od: Pt maja 13, 2005 9:27

Post » Nie gru 30, 2007 14:09

Do naszej lecznicy dwa dni temu pewien starszy pan przyniósł kota i zostawił. Miał odebrać, potem przyszedł, przyniósł puszki i powiedział, ze już nie może odebrać. Że lecznica ma coś z nim zrobić, może wypuścić.
Nie wiem czy to jego kot i los go zmusił do tego czynu, ale kot jest zadbany, z obróżką, sierść lśniąca, siedzi grzecznie w klatce i tylko patrzy przez kraty.
Mają go wykastrować, odrobaczyć no i biedak pilnie szuka domu czasowego lub stałego, bo przecież wywalić domowego kota w zimie to zbrodnia :(

Będę dziś w lecznicy więc się dowiem co i jak, oszacujemy wiek i jak mnie wpuszczą do szpitalika to pstryknę fotki.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie gru 30, 2007 14:16

Ok :)

dru

Post » Nie gru 30, 2007 17:41

odpisałam Ci już w wątku Skrzacika :)

a jeśli nie Skrzacik, to może któryś z tych kociaków:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69852

oba linki w moim podpisie ;)
i Skrzacik i ŁomiankoweKoty 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie gru 30, 2007 17:53

Aż się serce kraja jak patrzę na te bidy :( tyle tych kotów i kazdy w potrzebie. Najpierw dowiedzmy się co ze Skrzatem a jesli on moze tam jeszcze pobyć to wezmę innego :wink: ale wazne żeby to był kot i po kastracji :wink:

dru

Post » Nie gru 30, 2007 18:41

dru pisze:Aż się serce kraja jak patrzę na te bidy :( tyle tych kotów i kazdy w potrzebie. Najpierw dowiedzmy się co ze Skrzatem a jesli on moze tam jeszcze pobyć to wezmę innego :wink: ale wazne żeby to był kot i po kastracji :wink:

i Skrzacik i wszystkie Łomiankowe też już po kastracji :lol:

czekamy, czekamy 8) na wieści Skrzacikowe ;)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie gru 30, 2007 20:02

kot w lecznicy to jednak kotka
Obrazek Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17