Robie domki dla bezdomnych kotków , gdzie nalepiej ..

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon gru 17, 2007 18:54 Robie domki dla bezdomnych kotków , gdzie nalepiej ..

je umiescic? Przy smietnikach , czy kolo bloków? I jak zachecic kotka zeby sobie tam spal? Nie wiem , czy one same beda wiedzialay ,ze to schronienie dla nich?
Ma ktos juz doswiadczenia ?

tisanee

Od: Wto lis 20, 2007 18:35

Post » Pon gru 17, 2007 18:56

Acha , jak ludzie reaguja na to? Mam nadzieje ,ze nie zabiora ,ani nie wywala :x

tisanee

Post » Pon gru 17, 2007 19:07

Ja uprzedziłam wszystkich sąsiadów jakich udało mi się spotkać, że chcę nasze dwa koty wyprowadzić z piwnicy i dlatego stawiam pod wieżowcem domek. Powiedziałam też, że byłam w spóldzielni i dali mi zielone światło na to(zgodnie z prawdą) no i ustawiłam budkę pod ślepą ścianą budynku. Sąsiadkę, która ma pokoje na tej ścianie też ugłaskałam wychodząc z założenia, że im więcej ludzi oczaruję moją gadaniną) tym lepiej potem z nimi żyć będę. Problem w tym, że koty mieszkać tam nie chcą bo moja niezbyt mądra sąsiadka wciąż biega i otwiera im okno piwniczne i czworołape mając wybór wybierają piwnicę... Sąsiedzi już zaczynają mruczeć a najgorzej wyjdą na tym koty :evil:

Ewutek

Od: Wto wrz 04, 2007 17:48

Post » Pon gru 17, 2007 23:00

up

tisanee