Przygarnij kotka! Pomoz! Szczecin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lis 25, 2007 11:27 Przygarnij kotka! Pomoz! Szczecin

Witam,
Mam do oddania 3 malenkie kotki!
Kotki sa w tej chwili leczone.
1. Najzdrowszy, mieszaniec, szary w czarne pregi. Jest sliczny badz sliczna:_) Je za dwoch. Jest bardzo sprytna, lubi sie przytulac, zainteresowana swiatem. Mam je dopiero od wczoraj. ma okolo 5 lub 6 tygodnia. W przyszlym tyg musi dostac jeszcze jeden zastrzyk i wszystko bedzie w porzadku.
2. Troszke mniejszy lub mniejsza, tez szara w czarne pregi. Uwielbia sie bawic, jest bardzo mila. Malenstwo jest chude, ale rowniez ma wielkie apetyt. Problem ma z oczkiem. Jakis kotek ja udrapnal i ma bielmo na oko. W tej chwili 3 razy dziennie dostaje masc. Wedlug weterynarza, jesli kotek bedzie mial opiekie i leki wyzdrowieje zupelnie.
3. Jest najbiedniejszy. Byl bliski smierci. Zupelnie wycienczony. Chory. Wogole nie jadl. W tej chwili pije juz wode. Jest chyba najmilszy z calej trojki. Chodzi za mna jak piesek, siada i patrzy sie. Widac, ze bardzo prosi o pomoc. Zapewne gdybym go wczoraj nie wziela dzis moglby juz nie zyc. W przyszlym tyg musi dostac jeszcze 3 zastrzyki. Jest szary w czarne pregi z biala mordka i ma wielkie szare oczy.Kotki sa bardzo kochane.
Ja sama mam juz 3 w domu, ktore wzielam z ulicy, wyleczylam i teraz sa zdrowe. Jeden niestety nie ma oka.Takze nie moge wziac kolejnego. W tej chwili sa w domu, ucza sie zalatwiac w kuwecie.
Kotki na prawde potrzebuja pomocy. Inaczej boje sie, ze nie przetrfaja same w zimie.Na poczatku trzeba je otoczyc opieka, dobrze odkarmic, dac leki ( wszystke leki i zastrzyki mam kupione). I mysle ze po dwoch tyg wszystko bedzie w porzadku.Przy matce jest chyba jeszcze jeden, caly czarny, ale tego nie zdalo nam sie zlapac i widzialam go tylko 2 razy.
Jesli zechcieliby Panstwo choc jednemu z nich dac dom, prosze o kontakt
0605076660, popples12@wp.pl., szczecin

popples

Od: Nie sie 27, 2006 10:57

Post » Nie lis 25, 2007 14:35

podrzuce .
ciesze się że zajełaś sie kociakami...dałaś im szanse na życie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20