Gdańsk rudy, szylkrecie, krowek, burasek mają domki !!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Śro lis 14, 2007 23:29

dzidzia pisze:Wszystkie kociaczki juz w domkach :D Właśnie wrócilam od pani weterynarz. Biała kiciulka ma cudowny domek i fachowy :D W niecały miesiac 5 kociaczkow znalazło domki, cudowne domki.

Chciałam podziękować Amyszce, Ani_36, Biamili, Ewutek, Gishy, Kocicani, Kotice,Madziarze, Mimisi, Nice 73, Wawe i Wibrysce za wsparcie, ciepłe słowa, ciepłe myśli, za podnoszenie wątku, za ogłoszenia, za banerki, za poprawianie zdjec, za przygarnięcie kociaczka i za wszystko :D

:dance: :dance2: :D
Mała,biała Pianka zasługiwała na wyjątkowy domek.

Żadna w tym jednak nasza zasługa.
Kociaki były prześliczne i nic dziwnego,że szybko znalazły domki. :D

Tylko mi szkoda,że już nowych fotek nie będzie.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Czw lis 15, 2007 20:14

kotika pisze:
dzidzia pisze:Wszystkie kociaczki juz w domkach :D Właśnie wrócilam od pani weterynarz. Biała kiciulka ma cudowny domek i fachowy :D W niecały miesiac 5 kociaczkow znalazło domki, cudowne domki.

Chciałam podziękować Amyszce, Ani_36, Biamili, Ewutek, Gishy, Kocicani, Kotice,Madziarze, Mimisi, Nice 73, Wawe i Wibrysce za wsparcie, ciepłe słowa, ciepłe myśli, za podnoszenie wątku, za ogłoszenia, za banerki, za poprawianie zdjec, za przygarnięcie kociaczka i za wszystko :D

:dance: :dance2: :D
Mała,biała Pianka zasługiwała na wyjątkowy domek.

Żadna w tym jednak nasza zasługa.
Kociaki były prześliczne i nic dziwnego,że szybko znalazły domki. :D

Tylko mi szkoda,że już nowych fotek nie będzie.

No szkoda ale niech kotki sie chowają dobrze w nowych domkach.

A zaslugi ogromne bo cieple mysli i kciuki spowodowaly ze zglosily sie takie fajne domki.
Mam wiesci od pani weterynarz jest zachwycona, kotek rozrabia, poluje na nia i jej męża :lol: Jak to powiedziała " Koteczka napada na nas, kochana" :lol: bardzo dobrze czuje sie w nowym domku.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Czw lis 15, 2007 23:34

Jeśli mówi "napada na nas" i dodaje "kochana", to to jest na pewno dobry domek. :D
Niech się zdrowo chowają,wszystkie kolorowe kociątka.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt lis 16, 2007 0:05

Niech sie chowają :D
a pani weterynarz to bardzo fajna dziewczyna, bardzo opiekuje sie zwierzaczkami, ktore są w lecznicy i widac taką troske o zwierze, nawet rozmawia z tymi co biedne pod kroplowka siedza dwie godziny. Widac ze ma serce dziewczyna.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

[poprzednia]