kocięta 1,5 miesięczne bezdomne -w Nowym Sączu czekają!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 05, 2007 14:25 kocięta 1,5 miesięczne bezdomne -w Nowym Sączu czekają!

5 kotków urodzonych przez bezdomną kotkę czekają na dom.Kotki są czarno-białe,biało-szare w skarpeteczkach i krawacikach.Przebywają na polu przy domku letniskowym,którego właściciel jeszcze nie wie ,że na ganku okociła się mu kotka.Nie wiadomo co zrobi jak się dowie.Dodatkowo jest już naprawdę zimno,a będzie jescze zimniej,więc dobre duszki z Nowego Sącza przygarnijcie je chociaż na okres zimy.Ja już mam 5 własnych kotów w miszkaniu więc nie jestem już w stanie.
Mój mail:iwonka.p22@wp.pl
tel.696 871 884
nie poddawać się nigdy

Iwona 38

Od: Czw lip 05, 2007 17:59

Post » Nie lis 11, 2007 9:24

i co z kociętami??
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Pon lis 12, 2007 9:58 kocięta 1,5 miesięczne bezdomne -w Nowym Sączu czekają!

nic z kociętami,są dalej w tej nędznej szopce z drewna.W Nowym Sączu już jest śnieg i lekki mróz.My co kilka dni tam jeździmy i dokarmiamy mamę.Zauważyłam,że ostatnio kocięta nie wyglądają przez szybkę z szopy ,w której się znajdują.Mam nadzieję,że nic im się nie stało.Byłam w Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami,ale oni sami mają w swoim biurze chyba 7 bezdomnych kotów i nie mogą ich wziąć,przynajmniej do czasu adopcji tych które mają obecnie.Schroniska dla zwierząt u nas niestety nie ma.
nie poddawać się nigdy

Iwona 38

Od: Czw lip 05, 2007 17:59