Zosia - malutka kotka- MA DOMEK!! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2007 15:07

O, dzięki za odwiedziny :)

Opiekunowie coś tam rzeźbią w Koszalinie. Może wyrzeźbią. Mnie trochę zdewastowało psychicznie mailowanie z panią ,która się wypytywała o wszystko, skutki medyczne kastracji i tabletek, wychodzenia w wakacje itp, całkiem sensownie brzmiało, wręcz super, wysmarowałam jej 2 maile, które zajęły mi ze 2 godziny każdy i już myślałam,że wszystko jasne i będziemy dogrywać, a potem stwierdziła, że nie ma pośpiechu, że kot będzie jak synek (1,5 roku) przestanie ssać paluszek i to on ostatecznie wybierze. I kontakt się urwał, pani nie odpisała na mojego, mimo wszystko, miłego maila kontynuującego znajomość. No to ręce mi opadły. 1,5 roczne dziecko ma wybierać - może jeszcze podpisywać ze mną umowę. I jakoś przygasłam z lekka.

Ale może coś wyjdzie w Koszalinie - opiekun od jakiegoś czasu probuje przekonać swoich znajomych, że życie bez kota jest bez sensu :)

Urwis

Od: Śro sie 22, 2007 20:58

Post » Sob paź 06, 2007 17:46

Uda się na pewno!

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pon paź 08, 2007 16:39

Udało się :) Zosia ma domek w Koszalinie. Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Dzięki za kciuki :)

Puss, jeżeli allegro jest już odnowione na ten tydzień, to przechwytuj wszystkie maile dla siebie. I wyślij mi na pw Twój numer tel może, gdyby ktoś po szarego pręgusa dzwonił z Poznania, to przekieruję do Ciebie od razu (chociaż po nią akurat nikt nie dzwonił ale nigdy nie wiadomo, ludzie czasem się za późno decydują). Nawet jeśli akurat nie będziesz miała pręguska, to może innego wtedy wydasz.

Wieczorem na pw zdam Ci relację z tamtych kontaktów, które nie wyszły, będziesz miała info, teraz lecę z burkiem na szczepienie.

Iza

Urwis

Od: Śro sie 22, 2007 20:58

Post » Wto paź 09, 2007 8:24

:ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

[poprzednia]