Orientalna kotka pięknie umaszczona-ma juz swoj domeczek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2007 14:40

A kotka jest wykastrowana? jeżeli nie to sikanie może mieć związek z rujką. Ja bym ją ciachnęła jak najszybciej. Jeżeli chodzi o załatwianie - to jaką długą masz kuwetę? może jest mała dla tej kotki? jeżeli nie to spróbuj środków, które niwelują zwierzęce zapachy.

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob paź 06, 2007 15:08

kuweta jest spora-jakieś 40 cm na 20, poniewaz są dwa koty więc i dołozylismy drugą kuwetę wczesniej ale nic to nie dalo i tak qqqpa była robiona za kuwetą.
kotka nie jest ciachnięta, dlatego pomyslałam o rui także ale nie ma żadnych objawów jakie widziałam wczęsniej u innych kotek
na ile skuteczne są odstraszcze zapachowe i jakie mozecie polecić, bo pewnie krucho będzie z nami jak kolejny raz Megi narobi do łozka, mimo całej sympatii rodziny do niej :(

dzodzo

Od: Pon gru 04, 2006 14:15

Post » Sob paź 06, 2007 15:24

Nie ma reguly na to, ze jak kotka ma rujkę to sika. Moja Pusia generalnie załatwia się do kuwety. Jednak miała wypadki, szczególnie w okresie pobudzenia sexi :wink: ze sikała w inne miejsca np. łóżka, krzesła czy kanapy. Macie zamiar ją sterylizować?

ezynka

Post » Sob paź 06, 2007 16:02

taki był plan, nie jest to w sumie konieczne, bo ona nie wychodzi z mieszkania a kot jest kastratem ale dla świętego spokoju bym ja ciachnęła-tylko wciąż jakoś nie mam nadmiaru funduszy-(leki mojego chorego psa kosztuja majątek, u weta juz chyba powinam miec złota kartę conajmniej), więc tak to się oddala w czasie

dzodzo

Od: Pon gru 04, 2006 14:15

Post » Sob paź 06, 2007 16:14

Rozumiem, jednak z czasem może udać Ci się ją ciachnąć - powinno pomóc

ezynka

[poprzednia]