Kotki pod Warszawą szukają domu (3 male + matka) - pilne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2007 23:09

kareena pisze:Mi chodzi tylko o to że kotkę sie wykastruje a potem wyrzuci z powrotem na bruk. A co, jesli beda powikłania? Nikt tego nie sprawdzi jak kota sobie pojdzie. To juz lepiej zostawic jak jest..

NIE ZGADZAM SIĘ. Jak pisała Mimisia- nikt kotki tuż po zabiegu nie wypuszcza na dwór, przypominam też, że poród także może skończyć się powikłaniami, w tym śmiercią, a kolejnych bezdomnych kociąt nam nie potrzeba, szczególnie że za tydzień będzie już październik, nie robi się coraz cieplej...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 25, 2007 19:57

mały szary kotek ma dom :) ma zaropiałe oczka i chodzi lekko przekrzywiony (jakby go "zawiało") ale mamy nadzieje ze wyjdzie z tego. Jutro pójdzie do weta.

A co do dorosłej kotki to gdyby ktos ją przygarnął i sie nią zajął byłoby wspaniale..

kareena

Od: Pt maja 30, 2003 21:30

Post » Wto wrz 25, 2007 23:52

jak kotka będzie już po kastracji, pomogę szukać jej domu. Wcześniej nie- dlatego, że mam wrażenie, iż po prostu nie chcesz jej kastrować, nie zważając na niebezpieczeństwa związane z tym stanem rzeczy. Jeśli się mylę, to będę bardzo szczęśliwa z tego powodu :)

podtrzymuję swoją ofertę pomocy na Bazarku, jeśli nie znajdziesz talonu.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]