wychodzi na to że jedno wielkie perfidne oszustwo, film wzruszający, kociak śliczny, te oczy, a w rzeczywistości inny kociak i pewnie powód wydania pilnego też okaże się inny!!!!
Szkoda czarnulka!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
neris pisze:Dziwne... napisałam maila z Allegroi dostałam odpowiedź, ze do adopcji jest tylko czarny kotek. Ten na zdjęciu na pewno nie jest czarny...
czia pisze:wychodzi na to że jedno wielkie perfidne oszustwo, film wzruszający, kociak śliczny, te oczy, a w rzeczywistości inny kociak i pewnie powód wydania pilnego też okaże się inny!!!!
Szkoda czarnulka!
neris pisze:Nie wiem czy oszustwo, ja się mocno przejęłam dramatycznym tekstem i zaporponowałam pomoc, na przykład jako DT dla kociąt. No i dostałam odpowiedź że jest już tylko jeden czarny i sytuacja nie wygląda źle. A jest tyle kociąt w dramatycznej sytuacji życiowej że odpuściłam...
Agalenora pisze::(
przygarnij-mnie - ja jednak postarałabym się chociażby wysterylizować tę kotkę... zostanie bez opieki
Smutno mi, gdy myślę o niej, o jej kolejnych bezdomnych kociętach.
Przed nami jesień, zima...
tomek19-mp pisze:wlasnie szukalem cos na temat tych dziwnych aukcji allegro i trafilem na to forum. Przeczytalem ostatnia wypowiedz i ciesze sie ze wszystko dobrze sie skonczylo,brawa za determinacje, nalezy sie duze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości