Nowe foty z ostatnich kilku dni Kiara ma fobie spania tam gdzie raczej koty nie sypiają , wpychania sie w miejsca troszke dziwne i raczej niewygodne ale jej pasują
Kiara jeszcze u mnie , domek poszukiwany nadal ,2 osoby sie odezwały na gg i jedna pani z Krakowa na ktorej gg jeszcze czekam, tam by mysle Kiara miała dobrze ale to wstępne "myśli" w każdym bądz razie nie ma jeszcze nic ustalonego .....szukamy
odzywam sie Uwaga Kiarusia ostatnio ma powodzenie jak nigdy , w tej chwili jestem w trakcie rozmów z panią Ewą z Krakowa ktora ma domek z ogrodem na uboczu koło lasu , jeśli wszystko pojdzie po mojej myśli to pojedziemy tam zobaczyć i prawdopodobnie kotka tam zamieszka , pozatym ubiega sie o jej względy pan z Tych więc jeśli coś bedzie nie tak mam innych kandydatów jeśli ktoś ma też kotke długowłosą niech tu sie odezwie jak znam życie będzie teraz dużo ofert o takie właśnie koteczki
Kiara wczoraj pojechałą do swojego nowego domku , mieszka w małej miejscowości obok Krakowa ,mam nadzieje że zaaklimatyzuje sie szybciutko i będzie szczęśliwa