Witam !!!
Poszukujemy domków dla trzech małych kotków na terenie woj. dolnośląskiego. Mają około miesiąca, płeć jeszcze nie znana. Na razie są jeszcze przy swojej mamie.
http://picasaweb.google.com/suchy74/Kotki
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
suchy74 pisze:Zgłaszając się tutaj nie oczekiwałam " dobrych " rad tylko pomocy. Szukam bezpiecznego domu dla małych kociaków i tyle .
suchy74 pisze:Szukam ciepłych i bezpiecznych domków dla małych kociaków. A tym stwierdzeniem , że nie potrzebuje "dobrych" rad, chciałam zaznaczyć , że szukam domków dla miesięcznych maluchów,a o tym , że koty powinno się sterylizować to ja to wiem i wiele osób.
Ale wiele osób jeszcze nie. Niestety!!! Nasi znajomi po prostu nie przywiązują do tego uwagi ( bo chciałam zaznaczyć , że to nie są nasze kotki tylko znajomych !!!!!) Dlatego nie rozumiem skąd są takie ataki pod naszym adresem ?????
Dowiedzieliśmy się, że okociły się kociaczki i że chcą je utopić !!! Czy pomagając im popełniamy jakąś zbrodnię ?????? Bo nie rozumiem ??? Mam tym znajomym natłuc w gębę czy co ????
A poza tym mają cztery kotki . Mnie nie stać aby je wysterylizować . Jeśli ktoś jest chętny pomóc, z góry dziękuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 26 gości