Kociak spod kół wyjęty - pilnie szukamy DT na 2 tyg

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2007 15:24

mam mieszkanie o podobnym metrażu ;)
zawsze izoluję, właśnie w łazience
wtedy kuweta moich kotów stoi w kuchni
to tylko moja (nie)wygoda, ale bezpieczeństwo kotów
to ze kot nic nie złapał nikt nigdy nie da gwarancji
przecież mogą np w tej minucie przyjmować do szpitala ciężko chorego zwierzaka
owszem wyciąga się maluszki z lecznicy właśnie by niczego nie złapały, ale nikt nie da gwarancji, w końcu to lecznica, chore zwierzeta do niej przychodzą.
Poza tym różnica w wielkości pomiędzy 4tyg a 4,5 misięcznym kotem jest ogromna. Nawet na czas wyjścia domu warto izolować, bo starszy kot młodego potraktuje jak zabawkę, moze być mało delikatny, zapędzi małego pod szafę i ten przed cały dzień stamtąd nie wyjdzie, załatwi się tam. nie wymyślam problemów, z doświadczenia mówię ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt wrz 07, 2007 10:50

i znalazla sie pomoc w koncu dla tego malucha? jakos tu cicho

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Pt wrz 07, 2007 11:14

widze ze autorka watku jakos niespecjalnie sie interesuje kociakiem, zaoferowałąm DT ale chba to jakos nikogo nie bardzo obeszlo....a im dluzej w lecznicy tym bardizej bedize niebezpieczenstwo zaifekowania czyms....
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Pt wrz 07, 2007 20:25

red_devil, tajdzi ma teraz nienajlepszy okres, nawet nie wiem, czy tu zajzrała, zaraz dam jej znać, cierpliwości i dzięki wielkie za chęć pomocy :aniolek:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Sob wrz 08, 2007 10:38

autorka wątku jest bardzo zainteresowana kociakiem, jedyny problem był taki, że z dostępem do netu bylo ciężko, a i sporo w międzyczasie się działo...
dziękuję za ofertę domku, kociakowi udało mi się na szczęście znaleść już domek, który jak się uda - będzie już domkiem docelowym :)
Może więc kociaki od Eurydyki znajdą pomoc u Ciebie?
Ja bym jednak izolowała kociaki. Nie można sugerować się tym, że skoro mały czuje sie dobrze - że jest całkowicie zdrowy.
Dlatego właśnie szukałam domku, który będzie miał zwierzaki zaszczepione, lub wcale zwierzaków nie będzie miał.

Nadal mam dwie maleńkie prześliczne koteczki pod blokiem szukajace pilnie domku czasowego - one długo nie będą czekać na nowy dom, bo jedna to prześliczna trikolorka, a druga przecudna szylkretka. Obie mają okolo 3 miesięcy, i pomimo, że to rtodzeństwo Jaskra i Salema - nadal żyją, mają się doskonale
Tym większego ja mam doła... bo znaczy sie, ze to ja coś do domu przyniosłam :(
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Sob wrz 08, 2007 13:50

te kociaki z belwederskiej zaginely, kolezanka nie moze ustalic co z nimi

ale jest potrzebna pomoc tutaj tez, bo maluchom grozi zagryzienie
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2464905#2464905

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Sob wrz 08, 2007 14:24

tajdzi, ja naprawde z checia pomoge ale niestety moge brac tymczasiki na gora 3 tygodnie , bo jezdze srednio co 2-3 weekend do Lublina... moja kotę biore ze soba..ale przeciez nie bede 3 kotów w jednym transporterku taqrgac do Lublina busem... :( dlatego wlasnie zaproponowalam tymczasik dla tamtego kociaczka jako ze byl z gory okreslony termin.....
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Wto wrz 11, 2007 8:44

dla kogoś kto a nuż zaglądnie
szukam domu czasowego dla piątki prawie białych kociaków. Malce mają 3,5tygodnia i niedługo trzeba je będzie zabrac z działek. Ktoś chętny? :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia]