dwie małe bure kotki szukają domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 22, 2007 20:10 dwie małe bure kotki szukają domu

Witam,
mam u siebie na tymczasie dwie bure, pregowane kotki. Prawdopodobnie jedna znalazła juz nowego własciciela (mam nadzieje ze Pani się nie rozmyśli). Druga nadal szuka nowego właściciela.

Niestety kotka, ktora jeszce szuka domku jest chora, złapała koci katar, ale bylam dzisiaj u weterynarza i powiedział, ze jest to wczesne stadium i kropelki do oczu powinny wystarczyć.

Ponieważ pierwszy raz przygarnęłam na tymczas małe kotki i nie mam doświadczenia w szukaniu dla nich domów liczę na Waszą pomoc :)

Na stronie www.czapla80/fotosik.pl można zobaczyć ich zdjęcia

czapla_u

Od: Wto sie 14, 2007 22:15

Post » Czw sie 23, 2007 21:58

Hej Ula, znalazłam Was:)

Wątek bez wklejonych zdjęć chyba nigdy nie będzie miec powodzenia...

jak malutka, lepiej?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt sie 24, 2007 20:31

cześć,

juz wstawiam zdjęcie, wprawdzie wstawiłam link do zdjęć, ale może rzeczywiście lepiej będzie jak dodam zdjęcie w wiadomości :)

Jednej siostrzyczce (tej z białymi łapkami i krawatką) udało się znaleźć nowy dom :D jutro rano oddaje ją nowej właścicielce. Druga niestety ma koci katar, ale byłam z nimi u weterynarza i powiedział, że kropelki do oczu powinny pomóc, jeśli do poniedziałku jej sie nie poprawi pójdę jeszcze raz. Bidulka nadal jest trochę dzika, nie daje się złapać. Obawiam się, że będą za sobą strasznie tęskniły, ale może dzięki temu dzikuska szybciej się oswoi :)

Nadal szukamy domku dla jednej buraski.

Obrazek

czapla_u

Od: Wto sie 14, 2007 22:15

Post » Wto sie 28, 2007 12:22

Ula,
Jak tam maleństwo?:)

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Wto sie 28, 2007 20:55

Ula, daj znać co u małej:) i czekamy na śliczne fotki tutaj:)

nie sądziłam, że tak szybko uda się znaleźć dom dla tamtej - gratulacje!!!!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05