Inteligentne tygrysiątko szuka domu!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2007 14:21 Inteligentne tygrysiątko szuka domu!!!

Mały bury tygrysek 9 - 10 tygodniowy szuka własnego domu! Urodził się i na razie mieszka na działce w altanie. Jest udomowiony a altanę opuszcza niechętnie. Kuwetowy. Czworo jego rodzeństwa jest już rozdane. Sam adoptowałem dwójkę (kotkę Rohatynę i kocurka Nadziaka). Matka obecnie przebywa w klinice po sterylizacji. Będzie karmiona na działkach. Jest trochę dzikawa :twisted: . Kociaczek wart jest zainteresowania. Jest bardzo inteligentny, sprytny i towarzyski. Lubi być głaskany. Szkoda, żeby sam został na zimę na działkach, bo jest bardzo proludzki. :( Jest zdrowy i tłuściutki. Nie wybredny żywieniowo. Proszę o pomoc i kontakt.
Jesteśmy z Warszawy.
Mój mail to: paltomorda@wp.pl.

Elizabor Mucha

Od: Wto kwi 03, 2007 15:52

Post » Czw sie 09, 2007 14:41

Ojej! On nie może zostać na zimę na działkach! Na pewno znajdzie dom. Czy możesz go wziąć na czas szukania mu domu do siebie, aby był bezpieczny (to tylko jedna więcej buźka do wykarmienia...),
Porób mu zdjęcia i zrób ogłoszenia na allegro, na gratce, oraz tutaj:
http://miau.pl/adopcje
Takie maleństwa mają ogromną szansę na dom. Sama znalazłam za pomocą allegro domek paru kociakom w mojej miejscowości, i to tylko w te wakacje.

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27