sliczne kociaczki do przygarnięcia

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 31, 2007 12:26 sliczne kociaczki do przygarnięcia

kociaczki, o których chcę napisać mieszkają na podwórku przy ul.nowolipie 3/ róg ul.karmelickiej w warszawie. jest tam biało-czarna mama i aż 5 malutkich kociaczków. są biało-czarne, szarawe i jeden czarny. myslę, że mają około 2 miesięcy. chowają sie w krzakach, które rosną pod blokiem, ale codziennie wieczorem widzę jak coraz odważniej biegaja po trawniku. dokarmiam je jak czesto moge, ale zauwazyłam, że dwa z kociaków maja chore oczka i wygladaja coraz gorzej. trudno je złapać, ale z odpowiednią siatką myślę, że byłoby to mozliwe. jeżeli ktos z was chciałby takiego kotka zaadoptować albo zna kogoś komu ich los nie jest obojetny , to chętnie pomoge w ich złapaniu czy w transporcie. załączam zdjęcie budynku i kotka , którego udało mi się sfotografować.
prosze , popytajcie sie czy ktos nie chciałby przygarnąc takiego maleństwa. te kotki sa przesłodkie a bez odpowiedniej opieki moga zginąćObrazek

Obrazek

maya34

Od: Pon cze 12, 2006 17:45

Post » Czw sie 02, 2007 15:09

Mayu, nie wiem jak Ci pomóc.