maluszki potrzebują domków

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 01, 2007 20:14 maluszki potrzebują domków

No i stało się. Parę dni po naszej przeprowadzce zamieszkał co prawda nie orientalny ale europejski kocurek, srebrny z czarnym marmurkiem.
Pierwszy dzień był najbardziej stresujący ponieważ zależało mi i mojej przyjaciółce aby dogadał się z naszym Brysiem który w lipcu skończył już roczek. Maluszek jest już z nami od prawie trzech tygodni i muszę powiedzieć że chłopaki dogadują sie świetnie
Razem śpią, myją się, jedzą i jedno drugiego nie odstępuje na krok. Jak tylko zgram zdjączka to wkleję. Mam tylko prośbę do Was. Naszego drugiego maluszka wziełyśmy od starszego pana, który przez dłuższy okres mieszka na swojej działce w lesie, tam opiekuje się zwierzętami i miedzy innymi okociły mu się kotki.Maluszków było z naszym dziesięć. Chciałabym znaleźć dla nich nowe kochające domki, kotki w tej chwili mają około 2,5 miesiąca a mężczyzna nie jest osobą zamożną i zależy temu panu na jak najszybszym znalezieniu domków. w przeciwnym razie kotki trafią do schroniska.
Pozdrawiam. Karolina

Oto opis kociąt:
8 uratowanych przed uśpieniem uroczych kotków czeka na kochające domki. Mają ok. 2,5 mies. są zdrowe i pod bardzo troskliwą opieką. Ich opiekun jest osobą starszą, o nienajlepszym stanie zdrowia, niezbyt zamożną i nie stać go na ich utrzymanie, dlatego pilnie szukamy domków! Na opiekunów czeka 1 Czarnuszka, 1 Srebrzynka, 1 czarno-białe cudo (kotka) oraz 5 buro-białych (w tym jeden kocurek) mruczków. Kociaki mieszkają w Wiązownej k. Warszawy. Tel. do opiekuna, p. Bolesława 022 7890900

wklejam poniżej zdjęcia kilku kociaków:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Karolka123

Od: Pt paź 13, 2006 17:21

Post » Czw sie 02, 2007 14:54

piękne :D
trzymam kciuki za szybkie znalezienie domków :D

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw sie 02, 2007 15:08

Kociaki są cudowne!
Trzeba działać szybko, po za pół roku będzie tych kotów 4-5 razy tyle...jak małe dorosną do rozrodu.
No i trzeba by zabrać matki kociąt, chociaż na sterylkę.
Czy w okolicy blisko tego Pana działa jakaś fundacja, albo TOZ, która mogła by dać talony na sterylki?

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Czw sie 02, 2007 16:18

Niestety jeszcze nie wiem, ale jak się dowiem to napiszę.
No maluszki hop do góry!!! :oops:
Obrazek

Karolka123

Post » Czw sie 02, 2007 18:11

Czy ktoś już może dzwonił do Pana Bolesława??? Kotki są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach, wiem co mówię- mam jednego z nich :D
Obrazek

Karolka123