Mała bez oczka :( łódź ktoś przygarnie?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2007 22:03 Mała bez oczka :( łódź ktoś przygarnie?

Jestem na tym forum po raz pierwszy i bardzo sie ciesze,że znalazłam strone na ktorej moze znajde pomoc.

Mam do oddania kotke ok 2 miesięcy(tak mi sie przynajmniej wydaje) Jest strasznie słodka,zwyczajny burasek,ale ma w sobie tyle energii co trzy a nawet cztery koty :D .Tata znalazł Ją na drodze.Odrazu wziął małą do weta.Okazało się, że ma tak uszkodzone oko(rogówka na wieszchu,białko wielkości śliwki,jednym słowem tragedia :( ) że trzeba Jej zrobić operację.NIe mam żadnych Jej zdjęć bo stwierdzilam,że po operacji nie ma sensu ich robić. Jest u nas już ponad dwa tygodnie.Ma zdjęte szwy, blizne trzeba smarować jeszcze przez jakiś czas żelem. Bardzo bym chciała Ją zatrzymać, ale niestety już nie mamy miejsca. 3znajdy znalazły u nas schronienie + nasz pers + nasz amstaf. Kolejny problem= trzy nasze koty to kocury.

Gdyby ktoś mógł ją przygarnąć byłabym przeszczęśliwa bo chce dla Niej jak najlepiej,szczególnie,że przeżyła takie piekło.Jest inwalidką, pozostalo Jej tylko jedno oczko,ale to kochany kotek

:wink:

alexelle

Od: Sob lip 21, 2007 18:17

Post » Pon lip 23, 2007 7:53

Witaj na forum :D

To wspaniale, że uratowaliście tą biedulkę :) Jestem pewna, że domek się znajdzie, ale proszę jednak zrób jej zdjęcia i tu wstaw, dobrze? Bez zdjęć na znalezienie domu właściwie nie ma szans, a tak, nawet pomimo jej "wady" na pewno ktoś się zakocha.
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pon lip 23, 2007 21:02

ja rówznież witam :)

cieszę się, że choć jedna osoba odpisała na moją wiadomość. Jak zdjęcia są potrzebne to w wolnym czasie zrobie Jej kilka fotek.

Dzisiaj mała cały dzień bawila się z moim psem(bo żaden z naszych kotów Jej nie toleruje :( ) nie mówiąc już o tym,że chodziła mu po plecach,a mówi się,że amstafy to taka groźna rasa.On ją bardzo lubi zresztą tak jak my wszyscy tutaj.Mam nadzieje,że znajdzie się ktoś kto też Ją pokocha. :kotek:

alexelle

Post » Pon lip 23, 2007 21:05

alexelle, witaj na forum :lol:
Wspaniale, ze uratowaliście koteczkę. Takjak napisała Ci saskia, koniecznie zrób jej zdjęcia. Oprócz postu tutaj zrób ogłoszenia i powklejaj w internecie gdzie tylko się da. Dobrym sposobem na znalezienie domu jest też zrobienie kici aukcji na allegro - tam zagląda dużo osób.
Powodzenia.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon lip 23, 2007 21:10

Dzięki za miłe słowa :wink:

My nigdy razem z tatą nie zostawimy jakiegokolwiek zwierzaka w potrzebie.Mieliśmy już jeża króliki jaskółkę kociaki...

Najbardziej obawiam się tego,że bez oczka nikt nie będzie Jej chciał :( a przecież ma jeszcze drugie i świetnie sobie radzi!

pozdrawiam Ola :)

alexelle

Post » Wto lip 24, 2007 10:07

Witaj na forum! :D
bądź dobrej myśli, na pewno kicia znajdzie domek :ok:

a zdjęcia jak najbardziej pożądane :D
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28