małe kotki szukają domu-woj.łódzkie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 02, 2007 21:26 małe kotki szukają domu-woj.łódzkie

Do oddania w dobre ręce małe dwumiesięczne kotki,całe czarne.Są to kociaki ,które urodziły sie w piwnicy,niestety ich mama zaginęła,więc wziełam je do domu,ponieważ opiekuje sie bezdomnymi .Są czyste,odrobaczone,nauczyły sie załatwiać do kuwety,jedzą też chrupki dla kotów.Niestety ja już nie mogę żadnego przygarnąć,ponieważ mam już jedną kotke i od paru dni jeszcze jednego malucha ,także z piwnicy(po chorobie,jeszcze bedzie mial operacje na oczka,więc więcej już kociaków nie moge zostawić:(.Kotki były 4,jeden już znalazł dom,zostały 2 kocurki i jedna kotka.Zdjęcia moge ewentualnie wysyłać zainteresowanym.Jestem z Łodzi,ale w okolicach województwa łodzkiego moge kotka dostarczyć.Mam nadzieje,że znajdą dobry dom. Kontakt - renata1009@interia.pl lub gg 3725482,podam telefon zainteresowanym gdyby chcieli umówić sie na odbiór zwierzaka.
Ostatnio edytowano Pon lip 02, 2007 22:08 przez renata1009, łącznie edytowano 1 raz

renata1009

Od: Pon lip 02, 2007 21:12

Post » Pon lip 02, 2007 21:38

witaj na forum :)

masz może zdjęcia kotków? Z pewnością poprawiłyby ich szanse na zostanie dostrzeżonymi :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lip 02, 2007 21:43

zdjęcia niezbyt dobrej jakości,ponieważ robione telefonem,ale wkrótce postaram sie o lepsze;)Obrazek Obrazek Obrazek i na ostatnim zdjęciu jeden mały z moją kotką Obrazek

renata1009

Post » Śro lip 04, 2007 0:22

Śliczną masz persunię :D

maluchy też śliczne, ale ja persomanka :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro lip 04, 2007 21:47

no jeszcze mam burasa zwykłego którego znalazłam w piwnicy ,takiego małego i ślepego-chorego(za dwa dni operacja,trzymaj kciuki,na oczka,a perską przygarnęłąm:)bo komuś sie znudziła.była bita i chuda,dopiero po roku odżyła,teraz ma 4 latka i strasznie wyrosła:)a przez pierwszy tydzień spała za łóżkiem:(ja uwilebiam koty,ale jak te nie znajdą domu to trafią do piwnicy ,bo pięciu nie utrzymam.....:(

renata1009

Post » Czw lip 05, 2007 20:49

załóż kotkom wątek na forum łódzkiej fundacji Niechciane i Zapomniane S.O.S. dla Zwierząt w dziale koty do adopcji

www.niechcianeizapomniane.org
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt lip 06, 2007 15:27

Dziękuje,tak też zrobie w między czasie jeden kotek znalazł nowy dom:)

renata1009

Post » Nie lip 08, 2007 21:50

a ja podnoszę resztę :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lip 12, 2007 2:05

Kocięta już mają nowe domy...to cud...jeden slepy kotek z innego miotu piwniczego(pewnie rodzeństwo zdechło na kocią grypę,tego jednego tylko znalazłam jak kręcił sie samotnie )został u mnie i czeka na operacje-zauważyłam ,że widzi troszkę na lewe oczko,mam nadzieje że się powiedzie...

renata1009

Post » Nie lip 15, 2007 23:36

:ok: :ok:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85