Słodka Kocia mamusia i 3 maleństwa proszą o domek ŻYRARDÓW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 16, 2007 8:34 Słodka Kocia mamusia i 3 maleństwa proszą o domek ŻYRARDÓW

Jestem od Tusinki razem pracuejmy i karmimy tą słodka kotkę.
Dopóki nie widziałam kociej mamusi to tak patrzyłam na nią troszkę może z dystansem.
Jednak gdy tylko do niej wyszłam mało co się nie popłakałam
nie wiedziałam ze kotka która mnie wogóle nie zna może byc taka cudowna przytulacha, rozkłada sie na trawce bawi sie jest cudowna chodzi za nami krok w krok przyznam ze nawet moja Kicia taka nie jest chyba ja za bardzo rozpieściłam od małego chociaż też dużo przeżyła było z nią kiepsko....

Ale wracająć do naszej kici podwórkowej musi ją ktoś zabrać bo właściciel chce sie pozbyć jest kłamcą który nam wmawia że ją karmi a wcale tak nie jest, pieniądze mu uderzyły do głowy i reszta go nie obchodzi.

A ja nie ukrywając wczoraj się popłakałam jak sobie pomyśłałam o niej chciałabym bardzo żeby znalazła dom razem z maleństwami żeby jej nie rozdzielac. Żeby jej właściciel traktowała ją po partnersku bo 2 takiej Kici w swoim 22 letnim życiu jeszcze nie spotkałam, żaluję tylko tego że mieszkam z rodzicami bo gdybym mieszkała sama bez wachania juz by była w moim domu. Jednak niestety w sparwie tej nie mam nic do powiedzenia mieszakając z nimi bo ciągle nie ma mnie w domu

POMÓŻCIE NAM BARDZO PROSIMY I POZDRAWIAMY WSZYSTKICH

LIMONKA I TUSINKA

Limonka od Tusinki

Od: Sob cze 16, 2007 7:04

Post » Sob cze 16, 2007 8:45

Limonkaod Tusinki proszę nie mnóż wątków, bo się pogubimy.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08