Piwniczne kociaki - szczęśliwe zakończenie!;D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 03, 2007 10:24

Fizia może do mnie wrócić! :) Chociaż pan S. byłby bardziej skłonny na szylkretkę ;)
Wczoraj pokazywałam mu zdjęcia kotków u dorci;)
Powiedział: Jak już kot, to nie zwyczajny :lol: 8)
Argumentowałam tym, że większość osób ma po kilka kotów i jakoś domownikom to nie przeszkadza ;)
mamuśka

Post » Czw cze 07, 2007 14:50

Potrzebna pomoc w podleczeniu i podkarmieniu i najlepiej też w kastracji biało-czarnego kota... :!: Jest w tragicznym stanie... Codziennie mam wrażenie, że chudnie coraz bardziej... Już ledwo się porusza... Proszę o pomoc :(
mamuśka

Post » Czw cze 07, 2007 15:07

Anetko ja nie mam gdzie... :cry: fuduszy tez\ nie ,moje kociaki choruja ,zreszta wiesz o tym...przydałby mu sie DT albo szpitalik...trzeba by badania porobic...no nic nie moge ,przepraszam...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 07, 2007 15:11

Szkoda... Ja też niestety.. .:( Myślę, że zostało mu jakieś dwa tygodnie życia... Musiałam dziś stanąć między nim a samochodem bo by go przejechał a on się tylko popatrzył na ten samochód i nie miał siły nawet podbiec... Dziki-Dziki nawet nie miał siły pobiec gdy podeszłam do niego bliżej... Dać trochę paszteciku...(nic innego nie miałam)... Zjadł patrząc czujnie, i poszedł bardzo powoli... Ledwo stojąc na nogach... :(
mamuśka

Post » Czw cze 07, 2007 17:39

:!:
mamuśka

[poprzednia]