Pilne!! kociaki czeka śmierć jesli nie znajądą szybko domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 12, 2007 11:43 Pilne!! kociaki czeka śmierć jesli nie znajądą szybko domu

Mojej koleżnace urodziło się 5 kotków. Cztery są do oddania, ja sama wziełam jednego jednak na więcej nie mogę sobie pozwolić. mam tylko dwa dni na znalezienie im domu potem zostana zabite . Prosze was bardzo o pomoc w znalezieniu im domu. Nie znam jeszcze płci gdyż kociaki urodziły się dopiero wczoraj i nie mogłam ich zobaczyć jak tylko poznam ich płeć to dam znać, postaram się tez zamieścić jakieś zdjęcia. Kotki będą do odbioru za 6 tygodni ale żeby mogły dożyć tego czasu, muszę znaleźć im bardzo szybko dom.

Rybusia_malusia

Od: Sob maja 12, 2007 11:37

Post » Sob maja 12, 2007 15:52

skoro nie ma widoków na dom, lepiej kociaki humanitarnie uśpić- nic nie poczują, a chętnych skierować np. do schroniska. Jeśli moja wypowiedź wydaje Ci się okrutna- zobacz film z mojego podpisu oraz rozejrzyj się po Kociarni, ile kociąt szuka domów...

Najważniejszą sprawą jest przekonanie koleżanki do kastracji kotki- inaczej za 3 miesiące będzie Cię szantażowała kolejnym miotem, o ile kotka przeżyje, co nie jest takie oczywiste...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09