sliczne 2 male kociaki szukaja domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2007 19:18 sliczne 2 male kociaki szukaja domu

Witam wszystkich,

mamy pod swoim dachem dwa 3-miesięczne kotki do oddania. On i ona. On zadziorny, ona kochana, on wciąż chce się bawić, ona wciąż chce się głaskać. On szaro-bialo-czarny, ona szaro-bialo-czarno-brązowa.
Rodzeństwo ma tylko siebie, więc nie oddajemy ich pojedynczo, kotki tylko w zestawie po dwa!

kontakt na marogg@wp.pl lub davsyp@wp.pl

pozdrawiam:)

dzwonek

Od: Wto gru 26, 2006 22:28

Post » Nie maja 06, 2007 20:03

a to dzieci Waszej kotki? Jeśli tak- może warto zastanowić się nad kastracją? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 06, 2007 20:14

nie, ich mamusia jest nie znana.
pisze ogloszenie w imieniu mojej siostry , chodzi o okolice warszawy. Znalezli je obok kamienicy, nie wiadomo skad tam sie wziely. Ale sa przeurocze:D

dzwonek

Od: Wto gru 26, 2006 22:28

Post » Nie maja 06, 2007 20:38

dzwonek pisze:nie, ich mamusia jest nie znana.
pisze ogloszenie w imieniu mojej siostry , chodzi o okolice warszawy. Znalezli je obok kamienicy, nie wiadomo skad tam sie wziely.

albo wyrzucone, albo straciły matkę- tak czy siak, chwała Wam za zajęcie się nimi :)

Ale sa przeurocze:D

no nieeee, nie zauważyłam... :wink::love: :love:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09