pragnę poinformowac ze ogloszenie jest juz nieaktualne poniewaz wlasnie zameldowalismy , zalatwiajac wszystkie formalnosci łacznie z wpisem do dowodu i oczywiscie na pobyt staly

- Kicię
...ktora ma sie b. dobrze i szybko przechodzi przez okres aklimatyzacyjno-adaptacyjny !!
pragne przy okazji serdecznie podziekowac za wszystkie propozycje i oferty !
.
.
chcialbym rowniez poddac dyskusji i dowiedziec sie co myslą o tym inni aby dowiedziec sie czy mam racje czy moze jestem nieodpowiedzialnym czlowiekiem , a chodzi o pewna sytuacje ktora dotyczy adopcji kociaka
otoz, moja zona zadwonila do do pewnej pani ktora odpowiedziala na zamieszczoną przez nas chęc przygarniecia mlodego kotka . W trakcie rozmowy okazalo sie ze musimy spelnic m.in taki to warunek...
musimy zamontowac na balkonie siatke czy kratke tak aby uniemozliwic kotu ewentualne proby polatania sobie w powietrzu

, hmmm niby nic takiego, sam juz myslalem o wpleceniu w barierke balkonowa jakiegos tworzywa na wys do ok 50 cm ,
jednak wymóg wysokosci 120-130 ( taka z reguly jest wysokosc barierki ochronnej na balkonach
w naszej RP ) troche mnie delikatnie ujmujac zdziwil ! do tego ta mila pani podala jakies swoje propozycje konstrukcji i wiercen dla niej otworow w podlodze ktore w razie potrzeby mozna ...zagipsowac
po czym poinformowala ze po 3 miesiacach wpadnie na kontrole i sprawdzi czy wszystko jest zrobione wg jej zalecen ( w przeciwnym wypadku odbierze kota )
dodam iz nie jest to moj pierwszy kot i mialem wczesniej kotke 8 lat i balkon nie byl jakos specjalnie zabezpieczony i nie bylo z tym zadnych problemow
interesuje mnie czy to są ogolnie stosowane praktyki, lub czy jednak jest to lekka przesada ??
.
.
.