BIALY KOTEK Z NIEBIESKIMI OCZKAMI KRAKOW

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 12:57

Iza, czemu go nie chcesz? Przeciez mowilas, ze kot nie bedzie wychodzil, wiec jak ma Ci uciec? Piekny jest.. Przeciez jak wezmiesz persa, to tez nie masz gwarancji ze nie ucieknie. Nie bardzo rozumiem argument..
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Pon mar 05, 2007 13:03

Edzina pisze:Iza, czemu go nie chcesz? Przeciez mowilas, ze kot nie bedzie wychodzil, wiec jak ma Ci uciec? Piekny jest.. Przeciez jak wezmiesz persa, to tez nie masz gwarancji ze nie ucieknie. Nie bardzo rozumiem argument..
ten kot chodzi gdzie chce a ja mam sasiadke gdzie jest pelno kotow i znow mi go wezmie w tym problem ?ja nadal szukam persa ale jak znalazlam ogloszenie to wiedzialam ze tu ktos go wezmie :D i mysle ze to plus dlamnie

iza26

Od: Czw lut 15, 2007 22:20

Post » Pon mar 05, 2007 14:50

witam

znajomi szukaja bialego kota, wole juz doroslego i kuwetkowego

prosze powiedzcie czy to jest przylepa i lagodniak oraz leniuszek

aamms moze cos wiecej wiesz, pare dni temu wyslalam emilka do Ciebie-doszedl???, masz moze jakis namiar na pieszczocha

domek by byl w warszawie, razem z dzieckiem 5 letnim(dziewczynka)
mysle ze niewychodzacy bo mieszkja na 3p w bloku, jezeli bedzecie potrzebowac wiecej informacji i upewnic sie co do domku podam na priva tel

gos

Od: Czw lis 16, 2006 20:12

Post » Pon mar 05, 2007 14:57

jak kot juz bedzie u mnie, bede znala stan jego zdrowia oraz choc troche - charakter to podam Ci na pw moj nr tel zeby ludzie zainteresowani adopcja mogli informacji zasiegnac no i odpowiedziec na kilka pytan.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Pon mar 05, 2007 15:18

i po krzyku.
Sprawa juz nieaktualna - zadzwonilam zeby zapytac czy kot szczepiony a pani rozbrajajaco stwierdzila ze sprawa nieaktualna.
Mam nadzieje, ze kot zyje i ze trafil do dobrego domku, ze nie bedzie rozmnazany...
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Pon mar 05, 2007 15:47

Liwia pisze:i po krzyku.
Sprawa juz nieaktualna - zadzwonilam zeby zapytac czy kot szczepiony a pani rozbrajajaco stwierdzila ze sprawa nieaktualna.
Mam nadzieje, ze kot zyje i ze trafil do dobrego domku, ze nie bedzie rozmnazany...

Ja też mam taką nadzieję.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia]