Szukam kociaka - POZNAŃ

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 10, 2007 16:34 Szukam kociaka - POZNAŃ

Hej, witam wszystkich!!
Otóż mam kolegę. Koledze rok temu zdechł kotek. Kolega ma urodziny w styczniu i marzy o małej znajdce, płci męskiej. Chcę mu zrobić niespodziankę i znaleźć takiego kociaka (tak, tak, kotek musi być mały...) specjalnie dla niego. Najlepiej chciałabym o jakimś oryginalnym kolorze (no, wiadomo, jak każdy), ale nie czarny ani jakiś bardzo jednolicie ciemny.
Kotek musiałby być dowieziony do Swarzędza (koło Poznania), ponieważ nie posiadam w tej chwili ani czasu, ani mozliwości szybkiego transporu gdzieś indziej.
Liczę na szybką odpowiedź (najlepiej ze zdjęciami), ponieważ kotka tego chciałam mu dać do tego piątku lub choćby do 19 stycznia.
Z góry bardzo dziękuję.

Kontakt:
604184079 (jak nie odbiorę, to słać smsy)
gg - 3851348

Isilmene

Od: Śro sie 17, 2005 10:49

Post » Śro sty 10, 2007 17:03

Generalnie dawanie kotów w prezencie nie jest najszczęśliwszym pomysłem.

Jaka była przyczyna śmierci kotka kolegi?

Czy kolega wyraźnie chce adoptować kolejnego kotka, czy to tylko takie sobie marzenie? Co będzie, jeśli podarunek okaże się nietrafiony?
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Śro sty 10, 2007 17:12

Kotek został u pewnej pani, kiedy kolega wyjechał na wakacje i wpadł wtedy pod samochód :( Oczywiście, teraz kot w czasie wakacji będzie u mnie, a ja na to nie pzowolę. Cóż, osoba wydawała się być godna zaufania, a okazała się nieodpowiedzialna.

Kolega, oczywiście, chce tego kota, poprosił mnie jakby o "załatwienie" go, a ja będę miała z głowy prezent na urodziny. To naprawdę człowiek, który kocha koty i umie o nie dbac i naprawde chce miec kociaka.

Isilmene

Od: Śro sie 17, 2005 10:49

Post » Śro sty 10, 2007 19:04

W Swarzędzu jest schronisko dla zwierząt (też kotów) - nawet był tutaj kiedyś wątek o nim... może tam zajrzysz?
Obrazek Obrazek & Obrazek moja Zosia za TM
Obrazek GG 1227800Obrazek

AnetS

Od: Śro sie 10, 2005 17:30