Dom na stałe - Który kotek chce mnie i mój domek?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 04, 2007 23:31 Re: Dom na stałe - Który kotek chce mnie i mój domek?

Sowillo pisze:Który kotek chce mnie i mój domek?
Chciałabym zaoferować domek dla "Nuno" lub innemu kotu, typowemu pieszczychowi znanego ze słabości do zagadywamia, przytulania (Chili, Maczek...)
.

Witaj

czy masz na myśli może mojego Nuno z Białą Strzałką na Wielokolorowym Nosie. :wink:
Jestem również z WWy.
Nuno dziś został zaszczepiony
Jest cudownym 4 miesięcznym kocurkiem z prześliczną strzałką na pyszczku. No i obłędnie całuje :D
Pieszczoch nie z tej ziemi. I mały urwis :wink:

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Czw sty 04, 2007 23:36

Ajajaj... chyba się spóźniliśmy. Jeżeli o naszego Nuno chodziło...
W każdym razie Nuno to cudowny, rozmruczany chłopak do wzięcia 8)

Agalenora

Od: Pon lis 14, 2005 23:49

Post » Sob sty 06, 2007 19:31

Dziękuję bardzo wszystkim za reklamy potrzebujących domku kotków. Przygarnęłam bym je wszystkie a co najmniej 2 bo ja wiem że 2 to lepiej niż 1. Ale reszta domowników nie jest o tym przekonana więc mam akceptację tylko na Jedynaka.
No więc JEST – dziś adoptowałam – Dzielną kocią Mamę z wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54059

Minęła niecała godzina a kotka już się zadomowiła.
Nasza nowa domowniczka ma już imię – Pani MRUU – tak na dobry początek bo kotka jest po przejściach bywa nieśmiała trochę – ale już udało mi się wydobyć z niej pierwsze nieśmiałe pomruki zadowolenia – imię jej już chyba dobrze służy, a może raczej obfita kolacja?! Imie może się jeszcze zmienić bo jej nowe Duże nie mogą się zdecydować jak to kobiety.
Na koniec bardzo chciałabym bardzo podziękować Gaguci oraz Bazyli za dotychczasową wspaniałą opiekę nad Kocią Mamą.
Życzę wszystkim kotom, zwłaszcza wspomnianych w powyższych postach, jak najszybszej i szczęśliwej adopcji!!!
Resztę wrażeń z adopcji i pierwszych dni Pani Mruu w nowym domku proszę śledzić w wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54059
Życie jest Piękne - Kocham Życie a Życie kocha mnie.

Sowillo

Od: Czw gru 28, 2006 21:11

[poprzednia]