W-wa MT- Majka i Bajka już u siebie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 18, 2006 22:05

powiedziała bym, że miód dla moich uszu, ale jakt to czytam to co mam powiedziec? :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro gru 20, 2006 20:32

moja kluska ma jakas ranke na łepku i ją drapie aż sierść wydrapała,czy może jakaś maść przyłożyć.Ojej co to martwie się.
:cat3:

iwoko

Od: Nie gru 10, 2006 11:08

Post » Śro gru 20, 2006 23:21

czy sierść wychodzi takimi mini kępkami? Gdzieś koło uszu?
Bo Bajka ma grzyba, to i Majka może mieć :( Wprawdzie po takim czasie niby już nie powinno nic wyjść, ale teoria z praktyką się rozmijają :(
Podjedźcie koniecznie szybciutko do weta, powiedzcie, że jej siostra ma grzyba. Dostaniecie coś na smarowanie, jak ma łysą plamkę na łepku to na smarowaniu powinno się skończyć.
A sami często myjcie ręce...

No chyba, że po prostu drapiąc się wydrapałą sierść ale z podejrzeniem grzyba na pewno wet musi ją zobaczyć :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw gru 21, 2006 12:34

Heja. Nasza Bajka ma grzyba wiec tak jak Mysza wczesniej powiedziala to moze byc to samo. Pod lewa pachwina ma lysa polanke, ktora fosforyzuje pod swiatlem UV :) Nie zauwazylem zeby intensywnie sie tam drapala. Dostala na to piguly i za dwa tyg do kontroli. Wetka ostrzegla, ze to moze na nas przejsc. Uwazajcie :( A u nas w domku pojawil sie nowy kotek :) Mamy dwa! Pierwsze spotkamie bylo super. Bajka zrobila sie dwa razy wieksza i przybrala ksztalt szczotki do butelek :) Dobrze jej zrobilo towarzystwo. Zrobila sie odwazniejsza, sama sie przytula no i najwazniejsze zaczela jesc wiecej. Czekamy tylko az zakonczymy ja leczyc (ciagle dostaje krople do oczu i masc do uszu, ja jej to wszystko podaje wiec to ja jestem ten zly...). Wogole zaczela wygladac lepiej. Zmienia sie w oczach...

Fasgorn

Od: Wto lis 21, 2006 12:00

[poprzednia]