Przekochany kocur szuka domu!!!Gdansk!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 15, 2006 12:43 Przekochany kocur szuka domu!!!Gdansk!

Witam! zamiescilam juz post w tej sprawie na "kotach",jesli nie tu to moze tam ktos moze pomoc.Sasiadka przygarnela kota,prawdopodobnie ktos sie go pozbyl.Jest oswojony,bardzo kochany,przymilny,domaga sie glaskania i tulenia.Potrafi zaatwiac sie do kuwety.Sasiadka ma juz 3 swoje Koty i psa,a mieszka w kawalerce(20m)!Poza tym nie stac jej juz na kolejnego zwierzaka.Ja od czasu do czasu kupuje karme ktora ta pani dokarmia swoje i podworkowe koty.Niestety ja tez mam swoj zwierzyniec(dwa koty i pieska)z corka i z mezem mieszkamy w rownie malym mieszkanku wiec nie ma szans na kolejnego kociaka.Obawiam sie ze sasiadka odda kocurka do schroniska jesli nie znajdzie sie dla niego domek.Serce peka ale naprawde ani ja ani ona nie mozemy go zabrac na stale.Licze na Wasza pomoc.Wiem,ze kotow do adopcji jest ogromnie duzo,ale wierze ze znajdzie sie ktos kto przygarnie tego przylepe.Naprawde warto,kocurek jest przekochany,przeslodki,przesliczny.Podaje moj numer telefonu,poniewaz nie zawsze mam dostep do internetu,0 668-199-304
Niesia

Niesia

Od: Śro paź 25, 2006 10:18