FA. Misia stracila dom ale już w nowym domku :))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 01, 2006 21:42

Jak miło że kocambry tak ładnie się zachowuja. Mam nadzieję że Miska goni Froda bo chce się z nim bawić a nie bierze przykładu z Fionki.
Fiona w tej chwi.li zaczyna śledzic Poldka i jak zwykle robi wielkie oczy ale jeszcze się nie zdecydoała żeby go pogonić Mam nadzieję że przed facetem będzie czuła respekt.
Joanno prosimy o jakieś fotki Misiuni i Froda najlepiej razem :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto gru 05, 2006 17:30 Misia i Frodo

Dawno nie pisałam, bo miałam trochę więcej zajęć i problemów niż zwykle. Nie były one związane jednak z Misią, bo u niej wszystko w jak najlepszym porządku. Rządzi się i robi co chce, ciągle chce jeść i właśnie chciałam się dowiedzieć czy ona tak zawsze czy może będzie ciężka zima. Co do imienia, to zostało Miśka chociaż kiedy jest niegrzeczna to może być nazywana Mycha. Zdjęć jeszcze nie mamy z powodu braku odpowiedniego sprzętu, ale postaramy się. Z Frodem jest z każdym dniem coraz lepiej i weselej, ganiają się, ciągle obserwują, a dzisiaj nawet dotknęły się noskami i nie odskoczyły. Chciałam prosić o pomoc w obcięciu paznokci, a przy okazji zapraszam w odwiedziny do Miśki.
Pozdrawiam Asia N.

Asika N.

Od: Śro lis 29, 2006 20:36

[poprzednia]