W tej sytuacji szukamy dla kici nowego domku. Kotka ma około 1-2 lata, jest przesliczna. Lgnie do ludzi, jest wielką pieszczochą. Jeśli na chwilę zostanie sama (np. zaśnie), jak tylko się zorientuje natychmiast biegnie do ludzi. Jeśli przestanie się ją głaskać protestuje nieśmiałym miauczeniem. Oczywiście niemal cały czas motor pracuje na najwyższych obrotach.
Kotka pierwszą noc (środa/czwartek) spędziła w lecznicy, jest zdrowa. Nie była przez nas odrobaczona. Co do sterylizacji - wet stwierdziła że musi ogolić brzuszek żeby się upewnić (kicia ma bardzo gęste futerko). Tak blizny nie znalazła, więc raczej należy domniemywać, że jest niesterylizowana.
U mnie kot nie może być (moja kotka - Shila ogłasza strajk głodowy, co przy jej układzie pokarmowy stanowi spore ryzyko). Na razie umieściłem kicię u rodziny, ale taki stan też długo nie potrwa. Jeśli ktoś chce ogromnego pieszczocha, którego można zgłaskać do gołej skóry, to proszę o kontakt.
Dodam jeszcze, że kita wczoraj tak pracowicie wylizywała mi nos, że świecił się jak rodowe srebra po czyszczeniu

Tu są zdjęcia kici:
http://kotka.com.pl
Galeria jest jeszcze technicznie niedopracowana, ale myślę, że nie powinno być większych problemów.
Pozdrawiam.
Telefon do mnie: 0-604 480 632