Młody kociak-od A do Z?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 13, 2006 10:23 Młody kociak-od A do Z?

Proszę o pomoc...Jestem właścicielką młodego kociaka od tygodnia....i od początku mam problemy.Od razu wizyta w gabinecie weterynaryjnym-odrobaczanie,szczepienie-...i tu zrodził się problem.Po szczepieniu kot stał się osowiały,dziwnie piszczący,nie chce się bawić...nawet poruszać....Lekarz twierdzi,że to normalne,ale po szczepionce mineły 2dni i nic się nie zmienia.
Poza tym proszę o normalne informacje na temat obsługi młodego kociaka-oczywiście poza informacjami typu kuweta z piaskiem,posłanie takie siakie i drapaczka-co czytam wszędzie...
Będę wdzięczna za każdą pomoc
4-dniowa właścicielka małej May

magdag

Od: Pt wrz 08, 2006 14:19

Post » Śro wrz 13, 2006 16:16

Przedstaw swój problem na "Kotach" a nie na "Kociarni" tam Ci pomogą dziewczyny, które się na tym znają. Tutaj właściwie sa tylko kotki do adopcji.
Pozdr.

aquilla

Od: Pon sie 21, 2006 21:11

Post » Śro wrz 13, 2006 21:31

Niedawno czytałam gdzieś (możliwe, że "na kotach" - a może to właśni9e był Twój wątek zamieszczony zgodnie z radą aquilli ?) o kiciu, który też zachorował po szczepieniu. Niektóre rodzaje szczepionek jakoś zbyt mocno obciążają organizm. Ktoś pisał o kocie, który chorował przez tydzień od zaszczepienia. Może jednak trzeba malucha pokazać jakiemuś dobremu wetowi - jeżeli nie znasz takiego to poszukaj w wątku "weci polecani". Powodzenia.

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20