Śląsk.Domek szuka buraska-a kto szuka... znaleźliśmy się :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 18, 2006 16:10

Nawet nie sądziłam że tak trudno jest znaleźć kotka do adopcji...
Czy naprawdę na Śląsku nie ma 3 - 4 miesięcznego zaszczepionego burego kicia który szuka domku?
Obrazek

AgaW

Od: Śro sie 09, 2006 2:53

Post » Pt sie 18, 2006 18:18

no niestety nie wszystkich stac aby szczepić. maluszki , ale jesli zechcesz pozekać to w połowie września czeak jeden przystojniak u mnie na twój domek :) bedzie wtedy po drugim szczepiniu. link do wątku ze zdjęciami jest w wątku
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw sie 24, 2006 0:22

Jeśli wszystko się ułoży i nic nie stanie na przeszkodzie to jutro... a właściwie dziś domek znajdzie swojego buraska :D
Trzymajcie kciuuuuki :wink:
Obrazek

AgaW

Post » Czw sie 24, 2006 13:10

Aga,i na którego się zdecydowaliście???Wczoraj koleżanka z Wrocławia miała Ci na maila podesłać foty i info o koteczce narazie raz zaszczepionej,dostałaś?
Jurand,Eto'o,Gandalf i Fredek
Obrazek

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Czw sie 24, 2006 17:29

Jak tam maluszek, wszystko w porządku? Chyba uchyliłam rąbka tajemnicy, odnośnie pochodzenia kociaczka :wink: Prosiłabym jedynie o jego imię, bo chcę umiescić jego zdjęcie z imieniem u siebie na stronie wśród zwierzaczków, które znalazły dom. Będzie zamieszczone na www.zkociegodworu.pl w "przygarnij mnie".
Czy domek zadowolony z nowego lokatora?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob sie 26, 2006 1:23

Ach to tu się mamy:))
Dziś właśnie napisałam meila i wysłałam zdjęcia. Rozumiem że do Jaagi :D
Jak narazie z kicią wszystko w najlepszym porządku i mam nadzieję że tak pozostanie !!! :D I chyba będzie Maćkiem :wink:
Domek jest przeszczęśliwy :1luvu: :dance2:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

AgaW

Post » Sob sie 26, 2006 14:58

AgaW gratuluję. Szkoda tylko, że nie widzę zdjęć.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob sie 26, 2006 16:45

Obrazek

AgaW

Post » Sob sie 26, 2006 16:51

AgaW pisze:No to może link zadziała :wink:

Niestety nie działa.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob sie 26, 2006 17:04

Ja widzę :lol:

Burasek śliczniutki :lol: Wszystkiego najlepszego w nowym domku :lol:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Sob sie 26, 2006 17:18

u mnie też nie działa :( . Napis się pokazuje, że nieautoryzowany.

aquilla

Od: Pon sie 21, 2006 21:11

Post » Śro sie 30, 2006 18:55

Zamierzam założyć Maciusiowi wątek na Kotach bo tu już nie ma sensu skoro domek jest :wink:
Postaram się zdjęcia umieścić gdzie indziej i podać linki żeby każdy mógł zobaczyć ale to chwilkę potrwa...
Maluch ma fantastyczny apetyt, ładnie zjada, prosi o jedzonko jak czuje że coś się w kuchni przygotowuje, a jak widzi że to dla niego to o mało ogona nie zgubi tak leci i miaaaałczy.
Najgłośniej wołał o wołowinkę i rybę gotowaną :D
Za mleko chyba oddałby wszystko bo jak wyczuje to o mało do kartonu nie wleci tak się pcha przez otworek :lol: no ale wiem że nie wolno... do wody dolałam mu łyżeczkę od herbaty - może mu nie zaszkodzi - a tak dzięki temu pije wodę a wcześniej nie za chętnie :wink:
Wszystko z nim w przadku - jest coraz śmielszy, coraz bardziej czuje się jak u siebie.
Żwirek ma już bezzapachowy - biega do kuwety... ale jeszcze coś go kusi w przedpokoju :roll: nakryłam go dziś jak się zamierzał na siku i zaniosłam do kuwety - ładnie zrobił - pochwaliłam :D
Zbaczymy dalej.

Dziś mnie tylko zmartwiło jego oczko - jakby podpuchło... nie wiem czy się uderzył w zabawie czy coś się dzieje??? Myje je i podrapuje. Większy śpioszek mu się w nim zbiera niż w tym drugim. I troszkę mniejsze się wydaje.
Gdybym miała większe doświadcznie z kiciami to bym może wiedziała co zastosować - podobno rumianek do przemywania to gusła... :roll: a tak jak się jutro nie poprawi to do weta się przejdziemy...
Kurcze co może byc??? :roll:
Poza tym oczkiem kicia zachowuje się zupełnie normalnie :? mam nadzieję że nic groźnego, bo po przejsciach z Maniusiem drżę o Maćka na każdym kroku :oops:
Obrazek

AgaW

[poprzednia]