Maleńka dwutygodniowa koteczka .Kto chciałby się nią zaopie?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob sie 26, 2006 19:23

Gratulacje :D

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Sob sie 26, 2006 20:10

Przyznam szczerze ,że nie spodziewałam się tak szybkiej adopcji jeszcze jestem w szoku .W ten sam dzień KIEDY DAŁAM OGŁOSZENIE NA Jastrzębskiej stronie zgłosiła się dziewczyna ,przyznam ,że myślałam o dłuższym przetrzymaniu maluszka .Proponowałam jej ,że przetrzymam go jeszcze parę dni ale ona tak się cieszyła i nie mogła się doczekać kiedy go weźmie ,że dałam sobie spokój .Ale najpierw sprawdziłam czy sobie da radę i usłyszała odemnie tonę rad i pouczeń jak się z nim obchodzić .Mały dostał butlę mleczka oczywiście ze smokiem kropelki i maść na drogę bo sobota i bałam się by nic mu nie brakło do poniedziałku.Dziewczyna mieszka koło mojego weta to mały jest bezpieczny.
Żal mi mojej kotki bo bardzo płakała i stanowczo chciała małego zabrać za kark od pani .
Myślałam ,że dostaną dwupak :wink: bo szła za nimi i płakała.
Pierwszy raz widziałam taką akcję Oliwka dzisiaj to już od rana myła małego ,wręcz pucowała ,łapała za kark i do butki chciała go wnosić a mały czmychał w innym kierunku .Biedna patrzyła na mnie błagalnymi oczyma i musiałam maluszka zanieść do butki.
[img]http://upload.miau.pl/3/41371m.jpg[/img/]

Ewasara

Od: Pt maja 27, 2005 20:32

Post » Sob sie 26, 2006 20:19

ObrazekTrzymaj się maluszku w nowym domku
[img]http://upload.miau.pl/3/41371m.jpg[/img/]

Ewasara

Od: Pt maja 27, 2005 20:32

Post » Sob sie 26, 2006 20:22

Oby wszystkie koty potrzebujące domu tak szybko go znajdowały :wink:
wszystkiego najlepszego dla maluszka
szkoda mi Twojej koteczki, zakochała się w kici, smutno jej teraz na pewno... podopieszczajcie ją, ma wielkie serduszko kiciunia :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob sie 26, 2006 23:38

Oj Ewuś to ratuj inne maleństwo jak masz taką pomoc. ;) ;) ;)
Kciuki za maleństwo w nowym domku. :)
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

[poprzednia]