KOCUREK PILNIE SZUKA DOMKU....ŁÓDŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 21, 2006 17:14 KOCUREK PILNIE SZUKA DOMKU....ŁÓDŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam na imie Ewa i jestm szczesliwa posiadaczka mojej ukochanej kici,ktora ma juz ponad 10 latek...Bylam ostatnio na wakacjach i przyblakal sie nam kocorek,ktorego nazwalismy franek.ciezko mi powiedziec ile ma latek i z tego co widze nie jest wykastrowany...jest niesamowicie lagodny ,uwielbia piszczoty,jest niesamowicie grzeczny,nie psoci...cale dnie spi.tuli sie, glosno burczy i je....wydaje mi sie ,ze mial domek poniewaz ma calkiem ladna sierc,ale byl koszmarnie chudy..mysle ze ktos bezduszny wyzucil go z domku ,badz sie zagubil biedaczek...ni9e wydaje mi sie aby mieszkal w blokach poniewaz nie wie co to kowetka..i w tym tkwi problem...moze i by zostal u mnie jak by sie mama zgodzila...ale nie bardzo umie sie zalatwiac w domu(mieszkam w blokach) nasikal juz mi na kanapke:(( najlepiej by bylo jak by sie znalazl ktos DOBRY KOCHAJACY !!!! kto ma domek z ogrodem czy podworkiem...i by go przygarnal....kot ten jest niesamowicie poslusznym i kochanym pieszczoszkiem...uwierzcie serce mi peka w calej tej histori:(((( Bardzo prosze pomozcie mi!!! Zaznaczam jestem z łodzi....

evcii

Od: Śro lip 26, 2006 17:44

Post » Pon sie 21, 2006 20:09

moze jakies zdjecie uda sie tobie wstawic...

ania toruń

Od: Wto cze 06, 2006 14:14

Post » Pon sie 21, 2006 20:57

Ewo
on mogl nasikac wlasnie dlatego, ze niekastrowany.
Na poczatek zamknij go w lazience z kuwetka, zalapie o co chodzi.
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Wto sie 22, 2006 8:04

Ewo, już pisałaś o siusianiu, uzyskałas odpowiedź.
Zacznij od kastracji, i szukaj domku przez ogłoszenia w gazetach, sklepach, w internecie itp,
Tu trudno o domek, wszyscy mocno zakoceni ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto sie 22, 2006 11:37

Dziekuje za odpowiedzi...:)) dzis wlasnie ide do weta i zobaczymy co powie ,bo tez mysle o kastracji...no i musze dowiedziec sie o ogolny stan zdrowia...zgadza sie poruszylam tez temat siusiania bo licze na pomoc...poniewaz mysle ,ze jezeli bym go tego nauczyla on by mogl mieszkac u mnie...z czego najbardziej bym sie cieszyla...wlasnie widze ,ze kazdy z was ma sporo kaciczkow,zreszta nigdzie ich faktycznie nie brakuje,az szkoda tych biedaczkow jak sie blakaja po osiedlach...:(((bardzo prosze o jakies wskazowki i podpowiedzi na temat nauki siususiania - w temacie ,ktory poruszylam o siusianiu,bo ten sie tyczy szukania domku...
a co do zdjecia nie umiem poki co tego zrobic,jak mi kolezanka powie jak to robi to beda foteczki..:))
pozdrawiam Ewi

evcii

Od: Śro lip 26, 2006 17:44