Brunet wieczorową porą - już w NOWYM domku !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 12, 2006 9:01

Witam wszystkich,
Ten mały łobuziak od wczoraj stał się częścią mojej rodzinki. Po przyjechaniu do domu najpierw pozwiedzal szybko wszystkie kąty, a potem wrocil do Poldkowego koszyka spac i mruczec. W tym czasie udalo mi się kupić dla niego najpotrzebniejsze rzeczy. Po powrocie z zakupow maly obejrzal ze mna telewizje, poszalal z nowymi pileczkami i poszlismy spac. Hmmm... tzn. ja probowalam zasnac :wink: maluch najpierw skakal po mnie szukajac zaczepki, ale potem zorientowal sie, ze przyszla pora na spanie i wtulajac sie w moja buzie domagal sie glaskania. Tak minelo pol nocy. Drugie pol przeznaczyl na dokladniejsze zwiedzanie nowego domu.
Kocura nazwalam Trent. Troszke zajelo mi wybranie imienia (przyznam sie, ze od momentu od kiedy zobaczylam ogloszenie, ze szuka domku w pracy z kolezankami zrobilysmy burze mozgow). Moze to zbyt powazne imie dla malego kociaka, ale tylko na to reaguje. Gdy go wolam, spojrzy sie na chwile o co chodzi i bryka dalej.
Teraz jestesmy po sniadaniu i kicia ucina sobie drzemke, wiec mam troszke czasu dla siebie....

pzdr,
i.

Iwonka.p

Od: Pt sie 11, 2006 19:11

Post » Sob sie 12, 2006 17:42

No nie :lol: :lol: Bardzo się cieszę. Widzisz Magda, a tak się martwiłaś, że nikt oprócz Ciebie nie lubi brunetów :wink:
Kciuki, żeby Trent :) szybko się zaaklimatyzował!
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Wto sie 15, 2006 23:46

Witaj Iwoka!
świetnie, że się od razu odezwałaś na forum.
przyznam szczerze, że niesamowicie przywiązałam się do małego przez te parę dni. Ale łatwiej mi znosić rozstanie gdy wiem, że mu u Ciebie będzie jak u pana Boga na zapiecku :D a na to mi wygląda 8)

z tym nocnym szaleństwem, hmm u mnie nie było tego problemu, zwykle spał jak zabity całą noc, ale... niemal cały dzień wariował z Poldkiem i Fionką (jak już przestała na niego furczeć). Logicznie rozumując - chcesz mieć przespane całe noce - musisz się dokocić następnym futrzakiem :lol: :wink:

mam śliczne fotki czarnucha jeszcze z mojego domu i chętnie je wstawię, ale nie wiem czy tutaj, czy w jakimś nowym wątku już autorstwa Iwonki :?:

Jeszcze raz dziękuję... opatrzności ??... że kazała mi wywiesić ogłoszenie tam gdzie natknęła się na nie Iwonka :D

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Wto sie 15, 2006 23:55

mary2004 pisze:Super wiesci :D :D :D Zeby ten Brunecik wiedzial jakie mial szczescie, ze do Ciebie trafil :)

u mnie był jedynie przejściowo :oops: tak naprawdę to ma szczęście, że na Iwonkę trafił - już do końca życia 8)

Katia80 pisze:No nie :lol: :lol: Bardzo się cieszę. Widzisz Magda, a tak się martwiłaś, że nikt oprócz Ciebie nie lubi brunetów :wink:
Kciuki, żeby Trent :) szybko się zaaklimatyzował!

nooo cooo Ty, żartowałam z tym nielubieniem :wink: tak żeby ino za serce chycić :wink: przecież ogólnie wiadomo, że bruneciki są debeściaki :!: (oczywiście poza marmurkami i krówkami - muszę tak napisać bo by sie Fiona z Poldkiem do mnie nie odezwały aż po grób)

Majszczur

Post » Śro sie 16, 2006 10:06

pozwalam sobie w imieniu Iwonki wkleić link do jej wątku o dalszych losach Bruneta ... upsto znaczy Trenta :D
Zapraszam do śledzenia, od teraz zapewne juz tylko szczęśliwych dni czarnego kocurka

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=48265

Majszczur

[poprzednia]