RUDZIELEC znalazł dom. MAŁEJ CZARNEJ grozi powrót na działki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 02, 2006 9:57

Wspaniałe :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

goldi

Od: Sob lut 18, 2006 18:19

Post » Wto maja 02, 2006 10:20

Piękne fotki szczęśliwego kota. :D

Catness - gratuluję determinacji i wysiłku włożonego w udomowienie tego pieknego zwierzaka. :king: :1luvu:

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Sob sie 12, 2006 12:44

Najnowsze wieści od Kacperka. Koty na wakacjach na Mazurach. Dwa oddzielne kontenerki w samochodzie z klimą pojechały na 3 tygodnie na Mazury. Kotom z wieści rodziców podoba siębardziej niż we własnym domu (oczywiście nie wychodzą z wynajętego domku, bo by jeszcze polazły gdzieć, zwłaszcza Kapi).

Ogólnie Kapi jest kotem nie do poznania, cały czas gada (takim syjamowatym cienkim głosikiem) nauczył sięotwierać drzwi do łazienki, jak tylko jakaś szmatka lezy na podłodze, od razu trzeba się na niej położyć. Kubiczek raczej prowadzi tryb śpiący (upały na niego nieciekawie wpływają), ale o 4 nad ranek odbywają się wyścigi kocie :] Postaram się jakoś zaraz wrzucić najnowsze fotki paskudnika :]

Catness

Od: Nie lut 26, 2006 11:59

Post » Nie sie 13, 2006 16:59

Catness - prosimy o nowe fotki.

Reszta kotów Natalii ciagle czeka na Swojego Człowieka.

Mała Czarna została w międzyczasie wysterylizowana. I tez czeka.
Na działki na razie nie wróciła.

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Nie sie 13, 2006 17:24

Przepraszam, że takie małe, ale coś mi sięzłego ze sprzętem dzieje i nie mam dostępu do większej jakości zdjęc. Nie wiem czy tez już były :]

Obrazek

Obrazek

Dwa bąbelki, ale już tak za sobą nie przepadają, teraz jest już zwykła kooegzystencja, ale nie ma walk jako takich :]

Obrazek

Wielki myśliciel :D

Obrazek

To na razie tyle jesli chodzi o zdjęcia. I chyba Kacperka trzeba już przełożyć z kociarni. Mój i nie oddam :D

Choć już np. na gronie się mnie dziewczyna pytała, czy bym jej nie załatwiła takiego pięknego rudego :] Ale jak zadałam jej kilka pytań na temat warunków i ogólnie czy kot czy kotka czy młody czy dorosły to zamilkła :( Poczekamy zobaczymy.

Catness

Od: Nie lut 26, 2006 11:59

[poprzednia]