Trzy maluszki uratowane przed utopieniem czekają na dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2005 22:52

Tequila już w nowym domku. :) Wszystko poszło bardzo sprawnie, dziewczyna podpisała umowę, bardzo miła i odpowiedzialna. Okazło się, że Luna ma przepuklinę :( trzeba jej masować brzuszek to może się wchłonie. Dzwoniła dziś pewna Pani w jej sprawie, jutro przyjeżdża więc możecie znów trzymac kciuki. Mam nadzeję, że Luna ją zauroczy :) Jutro do nowego domku jedzie szaro-biały kocurek (Hultaj), czarna-biała koteczka (Maxi) i trikolorowa koteczka (Dalia). Muszę przyszłych właściceli uprzedzić, że kotki są przeziębione i żeby zwrócili na nie uwagę.Oby szybko wróciły do formy w swoich domkach :)
Gość

Post » Sob lip 02, 2005 11:00

Potrzymam kciuki za nowe domki i zdrowko kociat :ok:

Na wchloniencie przepukliny moze byc ciut za pozno. Dobrze by bylo gdyby Lune obejrzal dr. Wypart. Moze jest jeszcze czas by zrobic jej "pas przepuklinowy"...
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Śro lip 06, 2005 13:20

Kciuki za domki!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro lip 06, 2005 19:12

Pani przyjechała po małą Lunę, bardzo jej sie spodobała i od razu ją zabrała. Młoda bardzo sympatyczna dziewczyna, zaproponowałam jej pomoc związaną z przepukliną koteczki, ale powiedziała ,że ma swojego zaufanego weta i ,że wszystkim zajmie się sama. Więc Luna ma bardzo dobry i odpowiedzialny domek.Umowa oczywiscie spisana. :) Została jeszcze malutka Daisy. Z szaro-burego kocurka (Hamleta) niestety ludzie zrezygnowali. Tylko po co praktycznie od samego początku zapewniali mnie ,że domek dla niego jest aktualny !!! Nawet pare dni temu z nimi rozmawiałam i byli zdeklarowani. Ale nic, dobrze sie stało bo wynika z tego ,że ludzie nie byli odpowiedzialni. Halet to mały pirat, na jedno oczko wchodzi ma szary kolor a kark i drugie oczko ma białe. Jest cudny, największy przytulak z nich wszystkich.Więc teraz kciuki za domi dla nich :ok:

MARTA_WYRZYKOWSK

Od: Czw maja 19, 2005 20:47

Post » Czw lip 07, 2005 14:05

Czy nikt nie chce małego słodziaka ? :)
Gość

Post » Wto sie 01, 2006 8:46

Na górę! Cudeńka :)
MÓJ KOCHANY MIĘTUSEK:
ObrazekObrazekObrazek

linka_m

Od: Wto lip 18, 2006 11:04

[poprzednia]